Top

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij ervoor dat u beter gevonden wordt in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van Google. We stemmen de website af op op doelgroep en verwerken belangrijke zoekwoorden in de tekst. Zo streven we naar de top posities binnen zoekmachines. Dit levert meer klanten en daarmee omzet op.

SEO zorgt voor meer bekendheid op het internet

SEO zorgt voor de juiste, relevante bezoekers

SEO is een investering voor de lange termijn

SEO bespaart in advertentiekosten

SEO zorgt voor vertrouwen bij uw klanten

Een groter bereik op Google door SEO

Om goed gevonden te worden, zijn er een drietal aspecten belangrijk: techniek (de opbouw van uw website en inrichting van het CMS systeem), content (het verwerken van relevante zoekwoorden op uw website) en relevante links op websites van derden (hoe relevanter, hoe beter). Wanneer u deze aspecten op een goede manier inzet, zult u zien dat uw Google posities toenemen. U bouwt vertrouwen op bij Google en bij uw klanten. Op basis van uw budget kunnen wij een strategie bepalen waarmee u online het maximaal rendement zult behalen. Wij kunnen helpen in zowel de adviserende als uitvoerende rol.

Meer websitebezoekers

Door inzet van goede SEO is uw website beter vindbaar binnen de zoekresultaten. Door het gebruik van de zoekwoorden van uw doelgroep, komt vraag en aanbod bij elkaar en is de kans op conversie het grootst.

Bespaar op advertentiekosten

SEO zorgt ervoor dat uw website goed zichtbaar is, zonder dat u betaalde advertenties hoeft in te zetten. Door hoog in de Google positief te staan hoeft u bijvoorbeeld geen/minder betaalde advertenties in te zetten via Google Ads.

Investering lange termijn

Bezoekers uit organische resultaten van Google kosten niets. Pagina’s die hoog in zoekmachines staan blijven bezoekers opleveren voor uw website. Dit geeft een voordeel op langere termijn, voor maanden of zelfs jaren.

Vergroting vertrouwen

Mensen die zoekmachines gebruiken, vertrouwen op Google. Wanneer uw website hoger in Google staat hebben mensen meer vertrouwen in de betrouwbaarheid van uw website en zullen zij eerder overgaan tot actie.

Meetbaar resultaat

Door middel van optimalisatie van de structuur van de website, websitepagina’s, teksten, afbeeldingen en het toevoegen van structured data kunnen wij websites en webshops naar een hoger resultaat tillen in Google. Het gevolg is vaak een meetbaar resultaat; een stijgende lijn in de bezoekersaantallen. Wij meten de resultaten in het systeem Google Analytics en koppelen dit aan de hand van rapportages aan u terug. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze marketingpakketten.

Voorbeelden behaalde brede resultaten

  • Nummer 1 op ‘kunsthaag’ met www.kunsthaagvoordeel.nl
  • Nummer 1 op ‘sportbril’ met www.mijnsportbrilshop.nl
  • Nummer 2 op ‘Risicofactoren COVID-19’ met www.natuurdietisten.nl

Voorbeelden behaalde lokale resultaten

  • Nummer 1 op ‘snackbar heiloo’ met www.de-eethoek.nl
  • Nummer 1 op ‘voedingsadvies haarlem’ en ‘voedingsdeskundige haarlem’ met www.ankegooskens.nl
  • Nummer 1 op ‘veranda heiloo’ met www.fpepping.nl
  • Nummer 1 op ‘scooter heiloo’ en ‘scooter egmond’ met www.bromshopheiloo.nl
  • Nummer 1 op ‘personal training egmond’ met www.personalsbest.nl
  • Nummer 1 op ‘ijssalon heiloo’ met www.difiorentina.nl

Zullen we samenwerken?

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen