Top

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij ervoor dat u beter gevonden zult worden via de onbetaalde zoekresultaten binnen Google. Via top posities binnen de gratis website vermeldingen op zoektermen waarop uw doelgroep het beste converteert helpen wij u aan meer klanten en meer omzet.

Door SEO krijg je meer bekendheid op het internet

SEO zorgt voor de juiste bezoekers

SEO geeft langdurig effect

SEO bespaart je geld

SEO zorgt voor vertrouwen

Een groter bereik op Google

Om goed gevonden te worden, zijn er een drietal aspecten belangrijk: techniek (de opbouw van uw website en inrichting van het CMS), content (zoekwoorden die voorkomen op uw website) en relevante links op websites van derden (hoe relevanter, hoe beter). Op basis van uw budget kunnen wij een strategie bepalen waarmee u online het maximaal rendement zult behalen. Wij kunnen helpen zowel in de adviserende als uitvoerende rol.

Meer bezoekers

Door inzet van SEO is uw website beter vindbaar binnen de zoekresultaten. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken waarop uw doelgroep zoekt, komen vraag en aanbod bij elkaar en is de kans op conversie het grootst.

Bespaar geld

SEO zorgt ervoor dat jouw website hoog in Google staat, zonder dat u advertenties hoeft te kopen. Dit is ook een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld betaalde advertenties via Google Adwords.

Investering lange termijn

Voor bezoekers die u krijgt via Google betaalt u niets en pagina’s die hoog in zoekmachines staan blijven bezoekers opleveren voor uw website. Dit geeft dus voordeel op langere termijn, voor maanden of zelfs jaren.

Vergroting vertrouwen

Zoekmachine gebruikers vertrouwen op Google. Wanneer uw website hoger in Google staat hebben mensen meer vertrouwen in de betrouwbaarheid van uw website en zullen zij eerder over gaan tot actie.

Meetbaar resultaat

Door middel van optimalisatie van pagina’s, teksten, afbeeldingen, de website zelf en meer, kunnen wij websites en webshops naar een hoger resultaat in Google brengen en meerdere bezoekers naar uw website trekken. Doordat de resultaten zichtbaar zijn in zowel Google als het statistiekensysteem achter uw website, kunnen wij groei ook echt aantonen.

Uw website hoger in Google? Vul uw gegevens in en wij nemen contact op.
Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen