Top

Gedreven team van jonge en ervaren specialisten die zorgen voor maximaal resultaat van uw website.

Wilt u een succesvolle website? Niet alleen een website die mooi is, maar die ook omzet oplevert? Ons streven is maximaal rendement halen uit uw internet investering, (Web)return on Investment. Wij hebben de specialisten in huis die ervoor zorgen dat uw website mobile first wordt ontwikkeld en dat u vindbaar wordt op zoekwoorden die door uw doelgroep gebruikt wordt. Dat bezoekers op de website worden omgezet in klanten.

Onze websites en webshops worden ontwikkeld vanuit wetenschappelijk bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie. Wij denken vanuit onze marketingvisie graag actief met u mee en verdiepen ons ook echt in de bijbehorende bedrijfstak. Om zo de doelgroep te leren kennen en zo actief mogelijk te bereiken en benaderen. Wij staan voor perfectie en werken aan duurzame relaties met onze klanten. Niet alleen tijdens de oplevering, maar ook daarna.

Resultaatgericht

Focus op conversie en gebruiksvriendelijkheid en bezoekers genereren altijd boven vormgeving. Ons streven is maximaal rendement (ROI) halen uit uw website investering, (Web)return on investment.

Meedenkend

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen. Onze specialisten hebben een ruime kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Betrokken

Wij houden je aangesloten bij het proces en geven advies en inzicht waar dat nodig is. Wij luisteren goed naar uw wensen, verdiepen ons in uw bedrijfstak en vertalen dit door naar toepassingen.

Oog voor detail

Goed zichtbaar op elk apparaat, een snelle laadtijd en zakelijk vormgegeven met een warme persoonlijke uitstraling. Details zitten in de kleine dingen. Wij komen met out-of-the-boxideeën en een design met de WOW-factor.

Tim

Owner / UX specialist

Tim heeft in april 2010 Webreturn opgericht. Hij is de vaste contactpersoon voor onze klanten, is meedenkend en zorgt voor oplossingen op maat. Hij stuurt het ontwikkelteam aan en zorgt ervoor dat klanten met behulp van online marketing maximaal (Web)Return of Investment (ROI) behalen.

Danny

Fullstack developer

Danny is onze ervaren WordPress developer. Hij maakt designs met de WOW-factor en implementeert de juiste applicaties bij klanten. Hij zorgt tevens voor een conversiegerichte website structuur zodat website bezoekers eenvoudig en snel hun doel bereiken.

Thijs

Backend developer

Thijs is onze code specialist. Hij zorgt ervoor dat websites op elk apparaat goed zichtbaar zijn en mobile first worden ontwikkeld. Hij is op de hoogte van de laatste technische trends en ontwikkelingen en zorgt ervoor dat websites supersnel worden geladen met een duidelijke en gestructureerde code.

Sidney

Online marketeer

Sidney zorgt ervoor dat klanten groeien, zowel qua bezoekers als qua omzet. Hij beheert de Google Ads campagnes van onze klanten, schrijft resultaatgerichte SEO teksten en zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement uit de investering.

Thomas

Frontend developer

Thomas verzameld de aangeleverde content van de klant en plaatst ze op website. Hij implementeert een professioneel design met de WOW factor die zakelijk is en met een persoonlijk karakter.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen