Always deliver more than expected

Onze websites en webshops worden ontwikkeld vanuit 7 wetenschappelijk bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie. Wij denken vanuit onze marketingvisie graag actief met u mee, staan voor perfectie en werken aan duurzame relaties met onze klanten.

Ons bureau is in april 2010 gestart en inmiddels werken wij vanuit een specialistisch team. Ons streven is maximaal rendement halen uit uw internet investering, (Web)return on investment.

Door met WordPress en Magento te werken, de meest complete en schaalbare open-source CMS systemen, kunt u onbeperkt doorgroeien. Met inzet van effectieve en meetbare online marketing zorgen wij ervoor dat u doeltreffend uw doelgroep bereikt.

Ons team

Tim

Eigenaar / SEO specialist

Tim is het vaste aanspreekpunt voor bedrijven. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als Webdesigner en SEO specialist en heeft daarmee vele bedrijven topposities in de zoekmachines bezorgd. 

michelle-webreturn-vierkant

Michelle

Online marketeer / tekstschrijfster

Michelle draagt zorg voor de Online Marketing en schrijft SEO geoptimaliseerde teksten voor klanten.Ook helpt zij mee met het design en de usability van WordPress websites.

danny-webreturn-vierkant

Danny

Designer / Ontwikkelaar

Danny is onze programmeur en frontend / backend developer. Hij werkt mee aan het ontwikkelen van de WordPress websites en Magento webshops en werkt met HTML, CSS en JavaScript.

Bob

Stagiair online marketing

Bob volgt bij Webreturn zijn afstudeerstage. Hij zit in zijn laatste jaar van de HBO opleiding Commerciële Economie en zal tijdens zijn stage meewerken in onze lopende projecten.

ONTDEK ONZE KRACHT

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ Websites goed zichtbaar op elk apparaat
✔ Focus op conversie
✔ Goed vindbaar in Google
✔ Zelf uw website kunnen beheren
✔ Gebruikerscursus en instructievideo’s
✔ Wij denken graag mee en in oplossingen
✔ Google gecertificeerd, bekijk onze Google Partner pagina:

5 stappen voor een optimaal resultaat

Websites die scoren en webshops die verkopen. Zullen we samenwerken?

Artikel Uitkijkpost augustus 2016

webreturn-uitkijkpost

Klik op de afbeelding voor een vergrote versie

Artikel Uitkijkpost november 2011

uitkijkpost

Klik op de afbeelding voor een vergrote versie

 Trotse Sponsor HSV Heiloo

webreturn-sponsor-hsv-heiloo-2