Top

Gedreven team van specialisten die zorgen voor maximaal resultaat van uw website of webshop.

Onze websites en webshops worden ontwikkeld vanuit bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie. Wij denken vanuit onze marketingvisie graag actief met u mee, staan voor perfectie en werken aan duurzame relaties met onze klanten. Niet alleen tijdens de oplevering, maar ook daarna. Ons streven is maximaal rendement (ROI) halen uit uw website investering, (Web)return on investment.

Tim

Owner / Online marketing

Tim heeft Webreturn in april 2010 opgericht. Als eigenaar is hij vaste contactpersonen voor bedrijven. Daarnaast draagt hij zorg voor de online marketing van onze klanten, heeft de SEO en SEA campagnes in beheer en zorgt dat bedrijven het maximale halen uit hun Internet investering.

Danny

Developer

Danny is onze WordPress koning. Hij heeft jarenlange ervaring in het vak en zorgt ervoor dat WordPress websites functioneel werken, dat er een design wordt gemaakt dat aansluit op de huisstijl en waarin bezoekers worden verleid over te gaan op actie.

Thijs

Developer

Thijs is onze code specialist. Hij zorgt ervoor dat de code strak wordt ingeregeld zodat websites snel worden geladen, goed scoren in Google en op elk apparaat optimaal getoond zullen worden.

Chariesa

Design

Chariesa is onze grafische topper. Zij kan de de mooiste ontwerpen uit haar hoed toveren, van logo tot complete huisstijl en website ontwikkeling. Zodat alles optimaal op elkaar aansluit en met een herkenbare uitstraling.

Vacature Online Marketeer

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime online marketeer. Je zorgt ervoor dat klanten de juiste doelgroep bereiken, meer verkeer naar hun website krijgen en dat zij converteren via meerdere kanalen. Wij werken heel flexibel, er is dus volop ruimte om je werk te laten aansluiten op je privé situatie of studie.

Stagiair(e)s

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagiairs die ons kunnen versterken. Interesse? Stuur een email met je CV en motivatie naar info@webreturn.nl.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen