Always deliver more than expected

Onze websites en webshops worden ontwikkeld vanuit 7 wetenschappelijk bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie. Wij denken vanuit onze marketingvisie graag actief met u mee, staan voor perfectie en werken aan duurzame relaties met onze klanten.

Ons bureau is in april 2010 gestart en inmiddels werken wij vanuit een specialistisch team. Ons streven is maximaal rendement halen uit uw internet investering, (Web)return on investment.

Door met WordPress en Magento te werken, de meest complete en schaalbare open-source CMS systemen, kunt u onbeperkt doorgroeien. Met inzet van effectieve en meetbare online marketing zorgen wij ervoor dat u doeltreffend uw doelgroep bereikt.

Ons team

Tim

SEO & Conversie specialist

Tim is als eigenaar het vaste aanspreekpunt voor bedrijven. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met SEO en SEA en zorgt ervoor dat bedrijven het maximale uit hun website halen.

michelle-webreturn-vierkant

Michelle

Designer & Online marketeer

Michelle draagt zorg voor de Online Marketing en schrijft SEO geoptimaliseerde teksten voor klanten.Ook helpt zij mee met het design en de usability van WordPress websites.

Bob

Online marketeer

Bob volgt bij Webreturn zijn afstudeerstage. Hij zit in zijn laatste jaar van de HBO opleiding Commerciële Economie en zal tijdens zijn stage meewerken in onze lopende projecten.

thijs

Thijs

Backend developer

Thijs is onze backend developer. Hij werkt mee aan het ontwikkelen van de WordPress websites en Magento webshops en werkt met HTML, CSS en JavaScript.

gezocht-personeel

Vacature: Online marketeer

Parttime of Fulltime

Je zorgt ervoor dat klanten de juiste doelgroep bereiken, meer verkeer naar hun website krijgen en dat zij converteren via meerdere kanalen. Lees meer.

gezocht-personeel

Vacature: Developer

Parttime of Fulltime

Je ontwikkelt nieuwe Magento webshops en WordPress websites, bedenkt en bouwt modules en uitbreidingen. Je kunt oplossingsgericht passende functionaliteiten aandragen en ontwikkelen. Lees meer.

ONTDEK ONZE KRACHT

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ Websites goed zichtbaar op elk apparaat
✔ Focus op conversie
✔ Goed vindbaar in Google
✔ Zelf uw website kunnen beheren
✔ Gebruikerscursus en instructievideo’s
✔ Wij denken graag mee en in oplossingen
✔ Google gecertificeerd, bekijk onze Google Partner pagina:

Onze werkwijze

Stap 1. Kennismaking

Uw wensen, uw doelstelling, uw doelgroep, het design en meer.. Allerlei informatie die wij graag tijdens een vrijblijvend gesprek van u ontvangen. Hierbij denken we uiteraard met u mee en geven wij ons advies.

Stap 2: Offerte

Op basis van het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte op maat. Akkoord? Dan vragen wij bij websites een aanbetaling van 50% voor start van de opdracht en 50% na oplevering.

Stap 3: Inhoud website

Voordat we beginnen met de website, presenteren wij met plezier aan u de structuur en onze ideeën. Hierin zullen wij een plan van aanpak opstellen en stemmen wij gezamenlijk het ontwerp en de strategie af.

Stap 4: Content aanleveren

Wij sturen u een overzicht welke content wij graag ontvangen. U stuurt ons vervolgens de gewenste content; dit zijn foto’s, teksten en andere materialen die gebruikt zullen worden op de website.

Stap 5: Ontwerpfase

Wij zitten niet stil tijdens uw zoektocht naar content. Tussendoor integreren wij het ontwerp binnen het CMS, vragen wij de hosting én domeinregistratie aan. Na ontvangst van de content vullen wij de website en krijgt u direct toegang tot de website zodat u met ons mee kunt kijken.

Stap 6: Feedback

Tijdens het voortgangsgesprek laten wij het ontwerp, inclusief geplaatste content zien. Wij verwerken (samen met u) de door u gegeven feedback, om te zorgen dat u een website krijgt waar u tevreden mee bent. Direct geven wij de gebruikers-cursus, zodat u kunt wennen aan het systeem en zelf aanpassingen kunt maken.

Stap 7: De oplevering

Zodra we de laatste check hebben afgerond, ontvangt u een mail waarin wij u melden dat uw website klaar is voor lancering. Op uw aangeven moment zetten wij uw kersverse website online en bent u live! Voor wat extra promotie zullen wij tevens uw website promoten via onze website en sociale media kanalen.

Stap 8: Optimalisatie en nazorg

Als uw website is opgeleverd, dan is onze samenwerking eigenlijk pas begonnen. Wij zullen u doorlopend helpen en adviseren om het maximale uit uw website te halen. U kunt voor extra online marketing gebruik maken van onze online marketing diensten.

Websites die scoren en webshops die verkopen. Zullen we samenwerken?

Artikel Uitkijkpost augustus 2016

webreturn-uitkijkpost

Klik op de afbeelding voor een vergrote versie

Artikel Uitkijkpost november 2011

uitkijkpost

Klik op de afbeelding voor een vergrote versie

 Trotse Sponsor HSV Heiloo

webreturn-sponsor-hsv-heiloo-2