Top

Gedreven team van jonge en ervaren specialisten die zorgen voor maximaal resultaat van uw website.

Wilt u een succesvolle website? Niet alleen een website die mooi is, maar die ook omzet oplevert? Wij zorgen voor maximaal rendement uit uw internet investering: (Web)return on Investment. Wij hebben de specialisten in huis die ervoor zorgen dat uw website vindbaar wordt op zoekwoorden die door uw doelgroep gebruikt worden. Dat bezoekers op de website worden omgezet in klanten. Focus op conversie, zo eenvoudig en snel mogelijk.

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag actief met u mee en verdiepen ons ook echt in de bijbehorende bedrijfstak. Wij willen de doelgroep leren kennen en zo actief mogelijk bereiken en benaderen. Wij staan altijd voor perfectie en werken aan duurzame relaties met onze klanten. Niet alleen tijdens de oplevering, maar ook daarna.

Design met WOW-factor

Focus op conversie

Mobile first en snelle laadtijd

Betrokken en meedenkend

10 jaar ervaring / 300+ websites

Betaalbaar en korte oplevertijd

Tim

Owner / Online marketeer

Tim heeft in april 2010 Webreturn opgericht. Hij is de vaste contactpersoon voor onze klanten, is meedenkend en zorgt voor oplossingen op maat. Hij stuurt het ontwikkelteam aan en zorgt ervoor dat klanten met behulp van online marketing maximaal (Web)Return of Investment (ROI) behalen.

Danny

Senior developer

Danny is onze ervaren WordPress developer. Hij maakt designs met de WOW-factor en implementeert de juiste applicaties bij klanten. Hij realiseert designs met de WOW-factor en zorgt met een conversiegerichte website structuur dat website bezoekers eenvoudig en snel hun doel bereiken.

Thijs

Backend developer

Thijs is onze code specialist. Hij zorgt ervoor dat websites op elk apparaat goed zichtbaar zijn en mobile first worden ontwikkeld. Hij is op de hoogte van de laatste technische trends en ontwikkelingen en zorgt ervoor dat websites supersnel worden geladen met een duidelijke en gestructureerde code.

Thomas

Frontend developer

Thomas verzameld de aangeleverde content van de klant en plaatst ze op website. Hij implementeert een professioneel design met de WOW factor die zakelijk is en met een persoonlijk karakter.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen