Top
over-ons

Gedreven team van specialisten

Wij zijn Webreturn. Een webdesign bureau met 10 jaar ervaring en gespecialiseerd in het opzetten van websites met WordPress en webwinkels met Woocommerce. Ons team bestaat uit jonge en ervaren specialisten die altijd gaan voor het beste resultaat. Door gebruik te maken van wetenschappelijk bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie worden bezoekers op de website omgezet in klanten.

Bij ons krijgt u een prachtig design, afgestemd op uw doelgroep. Focus op conversie, een snelle laadtijd en goed zichtbaar op elk apparaat. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen op de voet, zodat u de concurrentie altijd een stap voor blijft. Wij denken vanuit onze marketingvisie actief met u mee en verdiepen ons in de bijbehorende bedrijfstak. Zo leren wij de doelgroep kennen en zo kunnen wij deze actief benaderen. Wij zijn betrokken, hebben oog voor detail en gaan voor duurzame relaties met onze klanten.

Tim

Owner

Tim heeft in april 2010 Webreturn opgericht. Hij is de eerste contactpersoon voor klanten en stuurt het ontwikkelteam aan. Als ervaren UX-specialist weet hij hoe bezoekers omgezet kunnen worden tot klanten.

Danny

Developer

Danny implementeert de juiste applicaties via klanten, via bestaande oplossingen of maatwerk. Hij zorgt voor een conversiegerichte structuur zodat bezoekers eenvoudig en snel hun doel bereiken.

Thijs

Developer

Thijs zorgt ervoor dat websites op elk apparaat goed zichtbaar zijn en mobile first worden ontwikkeld. En dat websites supersnel worden geladen met een duidelijke en gestructureerde code.

Sean

Backend developer

Sean is verantwoordelijk voor de back-end (de achterkant) van een website en bouwt en onderhoudt de werking van de desbetreffende applicatie.

Max

Frontend developer

Max zorgt ervoor dat websites en webshops de juiste uitstraling krijgen door het opzetten van een krachtig design met de focus op conversie en beleving.

Joris (freelance)

Online marketing expert

Joris van Ads & Impact ondersteund ons bij het opzetten van efficiënte Google Ads campagnes, social media advertenties en display uitingen zodat de websites van onze klanten opvallen en bezoekers genereren.

Onze kernwaarden

Resultaatgericht

Wij maken van uw website geen visitekaartje, maar een marketingkanaal. Goed vindbaar in Google en ons streven is doorlopend maximaal rendement halen uit uw website, (Web)return on investment.

Flexibel

Tijdens de ontwikkeling bent u actief betrokken bij het proces. Wij zijn uiterst flexibel en altijd goed te bereiken. Wij luisteren goed naar uw wensen, verdiepen ons in uw bedrijfstak en vertalen dit door naar toepassingen.

Snel

Een professionele website volledig afgestemd op uw doelgroep, goed zichtbaar op elk apparaat en een snelle laadtijd. Focus op conversie en net dat beetje meer geven zodat u de concurrentie altijd een stap voor blijft.

Actief meedenkend

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen. Onze specialisten hebben een ruime kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Partners

Wij werken samen met diverse partners. Elke partner is een autoriteit in zijn of haar vakgebied.

Direct bovenaan in Google en het maximale halen uit uw Google Ads budget. Ads & Impact ondersteund ons bij Google Ads campagnes, social media ads en online display uitingen.

Eenvoudig zelf uw content kunnen wijzigen op de website. WordPress is het CMS-systeem achter uw website. Al jarenlang de beste oplossing op de markt.

De snelste WordPress hosting van Nederland met een hoge uptime en vaste contactpersonen. Wij melden de hosting voor u aan en zijn uw eerste aanspreekpunt.

Pakkende en resultaatgerichte website teksten waarin bezoekers worden overtuigd te kiezen voor uw product of dienst. Madelon de Waal ondersteund ons bij het schrijven van teksten.

Zullen we samenwerken?

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen