Top
over-ons

Gedreven team van specialisten

Wij zijn Webreturn, een webdesign en online marketing bureau met 10 jaar ervaring. Onze websites en webshops worden gebouwd met WordPress en Woocommerce, wereldwijd de meest gebruikte Content Management Systemen ter wereld. Wij hebben jonge en ervaren specialisten in huis die ervoor zorgen dat uw website mobile first wordt ontwikkeld en dat u vindbaar wordt op zoekwoorden die door uw doelgroep wordt gebruikt. Door gebruik te maken van wetenschappelijk bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie worden bezoekers op de website omgezet in klanten. Wij denken vanuit onze marketingvisie actief met u mee en verdiepen ons in de bijbehorende bedrijfstak. Zo leren we de doelgroep kennen en zo kunnen we deze actief benaderen. Wij zijn uiterst betrokken, hebben oog voor detail en gaan voor duurzame relaties met onze klanten.

Bekijk onze klanten > Bekijk ons portfolio > Bekijk onze werkwijze

Ons team

Tim

Owner

Tim heeft in april 2010 Webreturn opgericht. Hij is de eerste contactpersoon voor klanten en stuurt het ontwikkelteam aan. Als ervaren UX-specialist weet hij hoe je bezoekers op je website omzet in klanten.

Danny

Developer

Danny implementeert de juiste applicaties via klanten, via bestaande oplossingen of maatwerk. Hij zorgt voor een conversiegerichte structuur zodat bezoekers eenvoudig en snel hun doel bereiken.

Thijs

Developer

Thijs zorgt ervoor dat websites op elk apparaat goed zichtbaar zijn en mobile first worden ontwikkeld. Hij zorgt ervoor dat websites supersnel worden geladen met een duidelijke en gestructureerde code.

Mick

Developer

Mick zorgt dat de aangeleverde content van de klant mooi op de website terecht komt. Hij zorgt ervoor dat de websites tijdig worden voorzien van de laatste updates en bouwt het design op.

Onze kernwaarden

Resultaatgericht

Focus op conversie en gebruiksvriendelijkheid en bezoekers genereren altijd boven vormgeving. Ons streven is maximaal rendement (ROI) halen uit uw website investering, (Web)return on investment.

Meedenkend

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen. Onze specialisten hebben een ruime kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Betrokken

Wij houden je aangesloten bij het proces en geven advies en inzicht waar dat nodig is. Wij luisteren goed naar uw wensen, verdiepen ons in uw bedrijfstak en vertalen dit door naar toepassingen.

Oog voor detail

Goed zichtbaar op elk apparaat, een snelle laadtijd en zakelijk vormgegeven met een warme persoonlijke uitstraling. Details zitten in de kleine dingen. Wij komen met out-of-the-boxideeën en een design met de WOW-factor.

Partners

Wij werken samen met diverse partners. Elke partner is een autoriteit in zijn of haar vakgebied.

Joris Wijte

Google Ads specialist

Joris Wijte ondersteund ons op het gebied van Google Ads campagnes, social media ads en online display uitingen.

Madelon de Waal

Marketingcommunicatie

Madelon de Waal ondersteund ons bij het schrijven van websiteteksten en het maken van flyers of ander offline marketingmateriaal.

Skyberate

Hosting partner

Zonder hosting kan een website niet getoond worden. Wij kunnen de hosting en domeinregistratie onderbrengen bij Skyberate, hiermee wordt uw website supersnel geladen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen