Over ons

Webreturn is een ervaren fullservice Internet bureau gevestigd in Heiloo. Wij zijn specialist in het ontwikkelen van websites en webwinkels. Dit doen wij met de beste CMS systemen op de markt: WordPress en Magento. Ook bieden wij aanvullende diensten aan om uw website of webshop succesvol te maken: SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (zoekmachine adverteren), emailmarketing en Facebook marketing, een gouden combinatie.

Het complete plaatje is belangrijk

Een mooie en professionele website is geen garantie om bezoekers te trekken. Goed vindbaar zijn in Google is tegenwoordig een must voor elke organisatie, of u nu groot of klein bent, landelijk of regionaal gevonden wilt worden. Uw klanten zoeken via Google en besteden hun vrije tijd online. Wij zijn ervan overtuigd dat elke organisatie gebaat is aan een goede online aanwezigheid en om die reden worden al onze websites direct zoekmachine vriendelijk opgebouwd en zorgen wij dat uw pagina’s zoekwoorden bevatten waarop uw klanten zoeken.

Klanten zijn tegenwoordig altijd en overal online en om deze reden zullen wij uw website opbouwen zodat hij goed zichtbaar is op elk apparaat. Of dit nu een desktop, laptop, tablet of mobiel is. Wij verdiepen ons in de achterliggende bedrijfstak van uw bedrijf, volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en denken vanuit onze marketingvisie graag met u mee en in oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek onze kracht !

Tim

Eigenaar / SEO specialist

Tim is het vaste contactpersoon en aanspreekpunt voor bedrijven. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als Webdesigner en SEO specialist en heeft daarmee vele bedrijven topposities in de zoekmachines bezorgd. 

michelle-webreturn-vierkant

Michelle

Online marketeer / tekstschrijfster

Michelle draagt zorg voor de Online Marketing en schrijft SEO geoptimaliseerde teksten voor klanten.Ook helpt zij mee met het design en de usability van WordPress websites.

danny-webreturn-vierkant

Danny

Designer / Ontwikkelaar

Danny is onze programmeur en frontend / backend developer. Hij werkt mee aan het ontwikkelen van de WordPress websites en Magento webshops en werkt met HTML, CSS en JavaScript.

Bob

Stagiair online marketing

Bob volgt bij Webreturn zijn afstudeerstage. Hij zit in zijn laatste jaar van de HBO opleiding Commerciële Economie en zal tijdens zijn stage meewerken in onze lopende projecten.

Wij zijn gecertificeerd door Google

Onze kracht ligt in het goed vindbaar maken van uw bedrijf in Google. Dit is een investering die flink veel rendement kan opleveren, zowel op korte als lange termijn. Wij willen graag laten zien dat wij kennis in huis hebben. Om deze reden hebben wij ons door Google laten certificeren.

Sponsoring

Wij zijn trotse sponsor van voetbalclub HSV in Heiloo.

Op deze manier willen wij als sponsor een steentje bijdragen aan het bestaansrecht en succes van de vereniging.

Webreturn in de media (artikel Uitkijkpost augustus 2016)

Klik op de afbeelding voor een vergrote versie van het artikel.

Webreturn in de media (artikel Uitkijkpost november 2011)

Klik op de afbeelding voor een vergrote versie van het artikel.