Always deliver more than expected

Onze websites en webshops worden ontwikkeld vanuit  wetenschappelijk bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie. Wij denken vanuit onze marketingvisie graag actief met u mee, staan voor perfectie en werken aan duurzame relaties met onze klanten.

Ons bureau is in april 2010 gestart en inmiddels werken wij vanuit een specialistisch team. Ons streven is maximaal rendement halen uit uw internet investering, (Web)return on investment.

Door met WordPress en Magento te werken, de meest complete en schaalbare open-source CMS systemen, kunt u onbeperkt doorgroeien. Met inzet van effectieve, meetbare en onderscheidende online marketing zorgen wij ervoor dat u doeltreffend uw doelgroep bereikt.

Ons team

Tim

Owner

Tim is als eigenaar van Webreturn het vaste aanspreekpunt voor bedrijven. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met zowel webdesign als online marketing en adviseert u graag vrijblijvend over hoe u het maximale uit uw website of webshop kunt halen. Tim is specialist in de optimalisatie van uw website en het adverteren binnen Google en heeft daarnaast uitgebreide kennis van de CMS systemen WordPress, Magento en WooCommerce.  

michelle

Michelle

Designer

Michelle zorgt ervoor dat onze WordPress websites een mooi grafisch design krijgen, door SEO teksten worden gevonden binnen Google en dat bezoekers worden verleid zodat zij over gaan op actie (plaatsen offerte, contact opname of een online aankoop). Zij denkt vanuit haar marketingvisie ook graag actief met u mee hoe wij de indeling van de website zo effectief mogelijk in kunnen richten en op kunnen bouwen.

nick

Nick

Online marketeer

Nick zorgt ervoor dat onze klanten omzet behalen door het genereren van bezoekers naar de website. Hij heeft zijn Google certificaten behaald en zorgt ervoor dat bedrijven goed vindbaar worden in Google, zowel organisch (onbetaalde resultaten) als vanuit Google Adwords (betaalde resultaten). Daarnaast beheert hij social media profielen van onze klanten en zet hij email campagnes op, zodat de klanten vaker in aanraking komen met het bedrijf.

thijs-webreturn

Thijs

Backend developer

Thijs is de technische kracht achter onze websites en webshops. Hij zorgt ervoor dat de CMS systemen worden klaar gezet, functies op websites werken, nieuwe functies worden ingebouwd en werkt mee aan het ontwikkelen van de WordPress websites en Magento 1 en 2 webshops. Hij onderhoudt en installeert updates van de systemen en is tegenwoordig bezig met migraties van Magento 1 naar Magento 2. 

tom

Tom

Stagiair webdesign

gezocht-personeel

Gezocht: stagiairs

Wij zijn vanaf augustus 2018 op zoek naar een stagiaires webdesign en online marketing. Interesse? Stuur een email met je CV en motivatie naar info@webreturn.nl.

ONTDEK ONZE KRACHT

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ Websites goed zichtbaar op elk apparaat
✔ Focus op conversie
✔ Goed vindbaar in Google
✔ Zelf uw website kunnen beheren
✔ Gebruikerscursus en instructievideo’s
✔ Wij denken graag mee en in oplossingen
✔ Google gecertificeerd, bekijk onze Google Partner pagina:

Websites die scoren en webshops die verkopen. Zullen we samenwerken?