Top

Gedreven team van specialisten

Wij zijn Webreturn, een webdesign en online marketing bureau met 10 jaar ervaring. Onze websites en webshops worden gebouwd met WordPress en Woocommerce, wereldwijd de meest gebruikte Content Management Systemen ter wereld. Wij hebben jonge en ervaren specialisten in huis die ervoor zorgen dat uw website mobile first wordt ontwikkeld en dat u vindbaar wordt op zoekwoorden die door uw doelgroep wordt gebruikt. Door gebruik te maken van wetenschappelijk bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie worden bezoekers op de website omgezet in klanten. Wij denken vanuit onze marketingvisie actief met u mee en verdiepen ons in de bijbehorende bedrijfstak. Zo leren we de doelgroep kennen en zo kunnen we deze actief benaderen. Wij zijn uiterst betrokken, hebben oog voor detail en gaan voor duurzame relaties met onze klanten.

Ons team

Tim

Owner

Tim heeft in april 2010 Webreturn opgericht. Hij is de eerste contactpersoon voor klanten en stuurt het ontwikkelteam aan. Als ervaren SEO-specialist weet hij er alles van hoe je je website hoger in Google kunt krijgen. En hoe je bezoekers op je website omzet in klanten.

Danny

Senior developer

Danny bouwt en ontwerpt websites en webshops. Hij implementeert de juiste applicaties via klanten, via bestaande oplossingen of maatwerk. Hij zorgt voor een conversiegerichte structuur zodat bezoekers eenvoudig en snel hun doel bereiken.

Thijs

Developer

Thijs zorgt ervoor dat websites op elk apparaat goed zichtbaar zijn en mobile first worden ontwikkeld. Hij is op de hoogte van de laatste technische trends en ontwikkelingen en zorgt ervoor dat websites supersnel worden geladen met een duidelijke en gestructureerde code.

Thomas

Developer

Thomas verzameld de aangeleverde content van de klant en plaatst ze op website. Ook werkt hij samen met de andere ontwikkelaars aan het design en de realisatie van de websites en webshops.

Onze kernwaarden

Resultaatgericht

Focus op conversie en gebruiksvriendelijkheid en bezoekers genereren altijd boven vormgeving. Ons streven is maximaal rendement (ROI) halen uit uw website investering, (Web)return on investment.

Meedenkend

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen. Onze specialisten hebben een ruime kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Betrokken

Wij houden je aangesloten bij het proces en geven advies en inzicht waar dat nodig is. Wij luisteren goed naar uw wensen, verdiepen ons in uw bedrijfstak en vertalen dit door naar toepassingen.

Oog voor detail

Goed zichtbaar op elk apparaat, een snelle laadtijd en zakelijk vormgegeven met een warme persoonlijke uitstraling. Details zitten in de kleine dingen. Wij komen met out-of-the-boxideeën en een design met de WOW-factor.

Partners

Wij werken samen met diverse partners uit de buurt. Elke partner is een autoriteit in zijn of haar vakgebied.

Joris / Ads & Impact

Online advertising

Wij werken intensief samen met online marketing bureau Ads & Impact. Zij beheren Google Ads campagnes, social media ads en display uitingen voor onze klanten.

Madelon de Waal

Marketingcommunicatie

Madelon de Waal kan je perfect helpen bij het schrijven van websiteteksten of als je een advertentie, flyer of ander offline marketingmateriaal nodig hebt.

Lucille / Translabel.nl

Vertalingen website

Lucille kan je WordPress website laten vertalen in meer dan 150 verschillende talen. Door het uitgebreide netwerk heeft zij voor ieder vakgebied zorgvuldig geselecteerde vertalers beschikbaar.

Skyberate

Hosting provider

Wij hebben een partnership met Skyberate. Zij verzorgen de hosting voor 95% van onze klanten en de servers zijn razendsnel. Er zijn korte lijnen tussen ons en de communicatie vindt veelal via ons plaats.

Zeb / Shot by Zeb

Bedrijfsvideo’s

Zeb is een topper in het maken van bedrijfsvideo’s en aftermovies. Hij heeft onze bedrijfsvideo ook gemaakt. Een jonge enthousiaste ondernemer die streeft naar optimaal resultaat.

Iwan Bronkhorst

Fotograaf

Iwan verzorgt de fotografie voor meerdere klanten bij ons en je kunt bij hem terecht voor portretfoto’s, bedrijfs-, product- en foodfotografie en productvideo’s.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen