072 - 820 0355

info@webreturn.nl

Top

Gedreven team van specialisten die zorgen voor maximaal resultaat van uw website of webshop.

Onze websites en webshops worden ontwikkeld vanuit wetenschappelijk bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie. Wij denken vanuit onze marketingvisie graag actief met u mee, staan voor perfectie en werken aan duurzame relaties met onze klanten.

Tim

Owner

Tim heeft Webreturn in april 2010 opgericht. Als eigenaar is hij vaste contactpersonen voor bedrijven en zorgt ervoor dat deze de volgende groeistappen maken.

Michelle

Design / Usability

Michelle is onze grafische topper. Zij zorgt ervoor dat websites zo ingericht worden dat er bezoekers op komen en dat bezoekers overgaan tot actie.

Thijs

Developer

Thijs is onze technische topper. Hij zorgt ervoor dat technisch alles werkt en dat de HTML codes bij de systemen op de juiste plek staan.

Maurice

Developer

Maurice is onze andere technische topper. Hij ondersteund het team bij het opzetten, beheren en designen van WordPress en Magento webshops.

Vacature Online Marketeer

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime online marketeer. Je zorgt ervoor dat klanten de juiste doelgroep bereiken, meer verkeer naar hun website krijgen en dat zij converteren via meerdere kanalen. Wij werken heel flexibel, er is dus volop ruimte om je werk te laten aansluiten op je privé situatie of studie.

Vacature Frontend Developer

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste developer. Je ontwikkelt nieuwe Magento webshops en WordPress websites, bedenkt en bouwt modules en uitbreidingen. Je kunt oplossingsgericht passende functionaliteiten aandragen en ontwikkelen.

Stagiair(e)s

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagiairs die ons kunnen versterken. Interesse? Stuur een email met je CV en motivatie naar info@webreturn.nl.

Portfolio

Deze klanten gingen u voor

Werkwijze

In 8 stappen naar succes

Onze klanten

Bekijk een overzicht van onze klanten

Interesse of vragen? Wij nemen contact met je op.