Top

Reactie van Gineke Koot, The Energy Company:

Gineke Koot
“Professioneel, snel, oog voor detail en zeer klantvriendelijk. Zo kan ik Tim en zijn team van Webreturn het beste omschrijven. Binnen 4 weken hebben zij mijn website van nul af aan opgebouwd. Met direct de juiste uitstraling die ik voor ogen had: zakelijk, met een warme persoonlijke uitstraling. Ze beschikken over een ruime kennis van zaken, houden je goed aangesloten bij het proces en geven advies en inzicht waar dat nodig is. De service die zij bieden is uitzonderlijk hoog. Ik kan Webreturn hierdoor van harte aanbevelen!”

Reactie van Lars Bakker, Mijnsportbrilshop.nl:

Lars Bakker
“Meer dan tevreden over Webreturn. Nieuwe webshop laten bouwen over bestaande magento shop. Deze o.a. SEO laten inregelen met een nummer 1 positie in Google als gevolg met Mijnsportbrilshop. Kan iedereen met een bestaande webshop/website of toe is aan een nieuwe Tim Sombroek aanbevelen.”

Reactie van Hans Luijendijk, Mental Coach:

hans-luijendijk
“Tim is mijn vaste website bouwer en -adviseur. Waarom? Omdat hij deskundig is en nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt, hij luistert goed en vertaalt dit slim door naar toepassingen, hij is altijd servicegericht en reageert snel op verzoeken. En last but not least: het is een erg sympathieke jongen!”

Reactie van Anke Gooskens, Praktijkankegooskens.nl:

Anke Gooskens
“Ik ben erg gelukkig met de site! Mooi, overzichtelijk, fris, gebruikersvriendelijk…. Fijn ook hoe de samenwerking met jullie is verlopen. Ik heb jullie ervaren als een mooi, professioneel, enthousiast, hardwerkend en meedenkend stel mensen.. Dank voor de inspanningen!”

Reactie van Jan en Trudy Bergsma

Jan en Trudy Bergsma
“Zeer tevreden over de kwaliteit van onze website die ook geschikt voor alle mobiele apparaten. Goede service, snelle en duidelijke response op vragen. Kortom, Webreturn is een aanrader!”

Reactie van Peter van Buijtene, Personalsbest.nl

Peter van Buijtene
“Website was nodig aan vervanging toe en dit heeft Webreturn prima gedaan. Een goede beoordeling van je wensen en korte lijnen en vlotte actie is een groot pre van het werken met Webreturn.”

Reactie van Judith Schoof, Ninie.nl:

Judith Schoof

 

“Webreturn is een specialist in zijn vak. Altijd behulpzaam, snel, perfectionistisch, probleem oplossend en een top Magento specialist. Het is zeer prettig om samen te werken met Webreturn en ik ben erg blij dat ik samen met hem mijn nieuwe Ninie webshop heb mogen maken.”

Reactie van Dennis van Luit, KT Raamdecoratie

KT raamdecoratie“Wij hebben ons bedrijf uitgebreid qua diensten en producten waarbij de bestaande site aan vervanging toe was en er een tweede nieuwe site bij moest komen. Ontzettend bedankt voor de goede en opvallend snelle service. De multisite is erg mooi geworden! Gr Dennis Ktbouw en ktraamdecoratie “

Reactie van Ferry Pepping, Fpepping.nl

F pepping

“Onze vernieuwde website staat online!! #trots!! Webreturn.nl heeft prachtig werk geleverd en ons perfect begeleid!! Zie www.fpepping.nl voor het resultaat!!”

Reactie van Marijke de Waal Malefijt, Natuurdietisten.nl:

natuurdietisten
“Onze grote Natuurdietisten.nl website was hard aan vervanging toe. De hele inhoud met meer dan 1000 artikelen moest omgezet worden naar WordPress, een enorme klus die heel snel en professioneel ogend geklaard werd. Dat heeft Tim met zijn team zeer snel en vakkundig gedaan. In overleg vond ik Tim; enthousiast, inspirerend, kundig, met oog voor detail en ook marketingtechnisch goede adviezen gevend., maar vooral zeer behulpzaam en altijd goed gehumeurd. Ook nu alles klaar is, is er dikwijls contact en advies. Webreturn; een echte aanrader.”

Reactie van M. Stek, Madico.nl

logo-madico

“Geweldig samenwerking! Meteen duidelijk wat onze wensen waren en meedenkend in onze ideeën. Door het op afstand kunnen meekijken in het proces, maakt het niet uit waar je gevestigd bent. Super blij met het resultaat Tim !”

Reactie van Bob Erkamp, Bromshop Heiloo

Bobs bromshop“In eerste instantie had ik contact met een andere partij maar dit bleek echter geen succes. Toen kwam ik bij Webreturn terecht en ik werd meteen erg goed geholpen. Binnen enkele weken stond er een professionele website online waar wij erg blij mee zijn! Webreturn is een betrouwbare partij die ik iedereen aanraad. Een creatieveling die zijn werk verstaat!”

Reactie van Maarten de Vries, Alkmaars Nekcentrum:

alkmaars nek centrum
“Voor ons bedrijf, Alkmaars Nek Centrum, hebben wij Webreturn benaderd om onze website op te pimpen. En hier hebben we absoluut geen spijt van! Wat een keurige site is het geworden en wat zijn we hier trots op! Webreturn denkt met ons mee en biedt naast het bouwen van de site ook ondersteuning bij het schrijven en nalezen van teksten. Al met al een een aanrader om een site te laten maken! Thnx voor jullie hulp en groeten van Alkmaars Nek Centrum!”

Reactie van Chris Houtenbos, CH Helicopter Services:

ch-heli“Tijdens het starten van mijn bedrijf ben ik op zoek gegaan naar een goede websitebouwer. Niet alleen voor een goede website, maar ook voor goed advies en begeleiding van alles wat hierbij komt kijken. Door diverse mensen ben ik geadviseerd om contact te zoeken met Webreturn. Nu enkele maanden verder draait mijn website www.helikoptervluchtnederland.nl volledig naar tevredenheid en ben ik uitermate tevreden met Webreturn. Ook nu alles klaar is, is er veel contact en advies. Ik kan dan ook niet anders dan Webreturn nogmaals bedanken en adviseren aan iedereen die een website nodig heeft.”

Reactie van Dave van Westerop, De-eethoek.nl:

de-eethoek“Inmiddels heb ik de nodige ervaring met Webreturn. Ik heb heb voor ons bedrijf een aantal jaren geleden een website laten maken door Webreturn. Omdat ik zelf weinig verstand heb van dit gebeuren heb ik ervoor gekozen om dit te laten doen door een ervaren bedrijf. Mijn ervaringen met Webreturn zijn heel plezierig, waar het begint met een prettig gesprek, eindigt het met een complete website met daarin al onze wensen verwerkt. Ook is de communicatie met Webreturn hel prettig, een mailtje of belletje wordt vrijwel direct beantwoord. Inmiddels hebben we sinds 2 maanden een vernieuwde website, ook deze is uiteraard door Webreturn gemaakt en voldoet aan de nieuwste eisen en is de website ook fantastisch te zien op een mobiele telefoon. “

Reactie van Nathalie Adrichem, Campingdenesse.nl:

camping de nesse“Bedankt voor jullie hulp, begeleiding en marketing advies. We waren eigenlijk wel tevreden met onze vorige website, alleen was de snelheid daarvan niet optimaal. Ik heb toen een website scan bij webreturn laten doen en daarop volgde een gesprek met Tim en Michelle. Toen gekozen voor een nieuw wordpress theme en andere hosting. Jullie zijn heel deskundig en werken super snel. Dus voor wij het wisten kon ik aan de slag met het vullen van de pagina’s. Bij vragen of problemen kreeg ik vrijwel direct antwoord, waardoor ik weer verder kon. Ik vond het fijn om op deze snelle manier, samen een nieuwe website te maken!”

Reactie van Willeke Meijer, The Wolfpack Company:

wolfpack“Tim is een hele servicegerichte website-ondernemer. Hij heeft mij volledig begeleid bij het ontwerp en inrichting van mijn website, waar ik erg trots op ben. Hij heeft mij de juiste adviezen gegeven, die vooral vanuit zijn marketingvisie onderbouwd werden. Ik kan Tim van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een professional, die meer biedt dan alleen het bouwen van je website.”

Reactie van Bjorn Bakker, Carriere Optiek:

carriere optiek

 

“Webreturn heeft goed geluisterd naar onze wensen en wij naar hun adviezen. Soms wat eigenwijs in mijn ogen en lijkt het er op dat Webreturn iets doet wat mij niet aanstaat. Juist hierdoor denk ik dat we uiteindelijk een mooi resultaat hebben behaald. Webreturn werkt snel en vakkundig.”

Reactie van Saskia van der Struik, Driekunst.nl

logo-driekunst

“Steeds meedenkend staat Tim bij met goede raad en daad. Hij stuurt bij, is behulpzaam, geduldig en integer. Het is heel prettig met hem samenwerken en fijn om met hem een site te hebben mogen maken. Niet in de laatste plaats omdat hij steeds op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied.
Voor service en betrouwbaarheid is Tim’s Webreturn de weg.”

Reactie van Ferry Kops, Woodshape.nl

woodshape“Het eerste contact was meteen goed. Webreturn had allerlei ideeën en het enthousiasme straalde ervan af. Gaandeweg zijn wij goed op de hoogte gehouden van de status en er werden ook nieuwe ideeën ingebouwd. Er werd goed nagedacht betreft de vindbaarheid en het kosten/baten plaatje. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en zouden Webreturn aan iedereen aanraden.”

Reactie van Olga Vogel, Body-scan.nl:

body-scan“Top bedrijf! En Tim Sombroek is een Topper! Behalve een mooie en goedwerkende website krijg je hier uitstekende support!”

Reactie van Daf Dubbelman, Vermogenvrij.nl:

body-scan“Top service, top resultaat. Zeer content met het werk van Webreturn. 10 met vlag en wimpel.”

Reactie van Andries Blokdijk, Blokdijk makelaars

blokdijk“Webreturn is weliswaar een jong bedrijf maar de manier van werken dwingt respect af : professioneel, duidelijk, no nonsense,en integer en bovenal supersnel.Echt een aanrader, wij zullen zeker voor in de toekomst voor het vernieuwen van onze site weer bij hun terug komen al is het alleen maar voor de back up naderhand.”

Reactie van Joris de Waard, medewerker bij Aker B.V.

flowerbulbs“Webreturn is door de korte lijnen in het bedrijf prettig om mee werken en staat altijd klaar om je te helpen. Door het goede en stabiele systeem en door de duidelijke uitleg kunnen wij nu gemakkelijk de website bijwerken en onderhouden. Door zeer professionele aanpak en een grote vakbekwaamheid zien wij nu al veel resultaat van het product dat webreturn afgeleverd heeft.”

Reactie van Jeroen Janse, eigenaar Aldee

aldee
“De reden dat ik voor Webreturn heb gekozen is de één op één benadering. Je bent geen nummer, maar je bent hier nog echt klant. Webreturn denkt mee en verdiept zich in de bijbehorende bedrijfstak om tot een goede website te komen. Zeer tevreden over het eindresultaat. “

Reactie van G.R. Hooijer, Spotle:

spotle“Webreturn is een relatief jong en enthousiast bedrijf, dat reeds veel know-how heeft opgebouwd binnen de ICT-branche. Service, flexibiliteit, meedenken en een klantgerichte performance vormen samen een goed uitgangspunt voor verder succes. Afspraken worden nagekomen, waardoor het goed samenwerken is met Webreturn.”

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen