Skip to content Skip to footer

Werken bij Webreturn

Ben jij de absolute website-koning? Droom jij WordPress, code, plugins en vormgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. Om onze groei bij te benen zijn wij op zoek naar nieuw talent en ervaren krachten. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team die mooie en conversiegerichte WordPress websites en WooCommerce webshops willen maken.

Verras ons met jouw kunsten

Webreturn heeft meer dan 450 klanten met elk een unieke website. Wij zoeken jouw creativiteit en flexibiliteit.
Veel lokale bedrijven weten ons te vinden. Jij weet onze service en kwaliteit als geen ander uit te dragen.

Vacature: WordPress Back-end developer

Als WordPress Back-end developer ben je bezig met de techniek achter onze websites en webshops. Met jouw uitvoerige kennis zet jij vraagstukken van klanten om in technische oplossingen. Dit kan zijn met maatwerk of door middel van plugins. Je fungeert hierin tevens als  tweedelijns support.

Wat wij vragen:
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante ervaring met webdevelopment.
 • Je hebt goede kennis van en aantoonbare ervaring met WordPress. Evenals kennis van PHP, MySQL, HTML5, CSS3, Javascript.
 • Je hebt ervaring met page builders Elementor en/of WPBakery. Ervaring met WooCommerce, Advanced Custom Fields & Custom Post Types.
 • Je kunt zelfstandig, secuur en gestructureerd werken. 
 • Je kan goed (in teamverband) nadenken over technische oplossingen en verbeteringen.
 • Je kan eventueel bijspringen als Frontend developer als de nood hoog is.
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Je hart gaat sneller kloppen van technische vraagstukken.
 • Je bent de Nederlandse taal machtig en woonachtig in de omgeving van Alkmaar.
In wat voor een team kom jij terecht

Wij zijn een hecht team van jonge creatievelingen die met elkaar de mooiste projecten ontwerpen, bouwen en laten converteren. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen op de voet, zodat we de concurrentie altijd een stapje voor blijven. Wij denken actief met onze klanten mee en verdiepen ons in de bijbehorende bedrijfstak. Wij zijn betrokken, hebben oog voor detail en gaan voor duurzame relaties met onze klanten. In 2023 hebben wij de Ondernemingsprijs gewonnen van Ondernemend Heiloo. Er is volop ambitie om nog verder te groeien.

Waarom werken bij Webreturn zo goed bij jou past:
 • Klanten uit de meest uiteenlopende branches: geen opdracht of dag is hetzelfde.
 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Direct contact met de klant.
 • Werkweek in overleg (32 tot 40 uur) met vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Reiskostenvergoeding bij langere afstand en voldoende vakantiedagen.
 • Gezellige borrels, bedrijfsuitjes en gezamenlijk een frisse neus halen in de middagpauze.
 • Wij zijn een klein, hecht team. Werken bij ons voelt als thuiskomen (al zeggen we het zelf).
 • Je werkt voor lokale bedrijven, maar ook grote opdrachtgevers als De Zaanse Schans.
 • Een parkeerplek voor de deur, Jura Koffie (de lekkerste) en broodjeszaak om de hoek : )
Laat ons weten hoe goed je bent

Overtuig ons van jouw kracht, creativiteit en toegevoegde waarde. Je had gisteren al mogen beginnen! Stuur een e-mail naar info@webreturn.nl met jouw CV en unieke motivatie. Kan je ons wat laten zien van jouw projecten? Dat zou gaaf zijn. Je bent altijd welkom voor een gesprek op ons kantoor in Heiloo!

Onze Cultuur

Als medewerker bij Webreturn ben je meer dan een collega met je eigen functietitel. Wij werken samen in de breedste zin van het woord, dus voor elkaar en met elkaar. In een fijn kantoor in de omgeving Alkmaar zijn wij een betrokken team dat barst van de passie, knowhow en expertise.

Stuur jouw sollicitatie

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 384 MB.
Max. bestandsgrootte: 384 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Kernwaarden

Hier staan wij voor en volgens deze kernwaarden werken wij voor klanten.

Wij werken hard en denken als ondernemers. Alles wat wij doen voegt waarde toe voor onze klanten. Wij zijn betrokken, hebben oog voor detail en gaan voor duurzame relaties.

Een website moet een beleving zijn, de wow factor bevatten. Een prachtig design en toegankelijk op elk apparaat. Wij denken graag met je mee en komen ook echt met oplossingen. Niet alleen tijdens de ontwikkeling maar ook daarna.

Wij hebben liefde voor ons vak en dragen dat met trots uit. Sparren met collega’s en op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen zorgen ervoor dat we kunnen bijdragen aan het professionaliseren van onze klanten.

Uiteindelijk draait het om rendement, (web)return on investment. Wij maken een website die je doelgroep bereikt en overtuigt om contact met je op te nemen of je product af te nemen. Focus op conversie om het maximale uit je website te halen.

We leggen je onze werkzaamheden graag uit in begrijpelijke taal. Transparant werken houdt voor ons in dat we altijd eerlijk zijn over wat en wanneer we wat doen en wat we kosten. Je weet zo precies waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Jaar ervaring
8080+
Projecten
808080+
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 40 recensies
×
js_loader