Top

Blokdijkmakelaars.nl

Blokdijkmakelaars.nl

Blokdijkmakelaars.nl uit Heiloo biedt zijn huizen aan via een WordPress website. Wij zijn samen met de klant gaan kijken welk thema het beste past bij deze website en hebben verschillende Website gebouwd met WordPress en koppeling met makelaarssysteem. De website bevat een aanbod pagina waar alle woningen te zien zijn die te koop staan. Per woning is er een uitgebreide pagina met foto’s, 360 viewer en een mogelijkheid tot het goed printen van de informatie. Verder staat er veel informatie op de websites, waaronder over de makelaar zelf en veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Gebruikers kunnen nieuwtjes volgen op de nieuwspagina. Er zijn geoptimaliseerde pagina’s aangemaakt, per plaatsnaam, om zo snel in Google gevonden te worden.

Wilt u net als Blokdijkmakelaars.nl ook een website laten maken in Heiloo? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen