Top

Trimlessspots.nl

Trimlessspots.nl

Trimlessspots.nl is een webwinkel met inbouwspots zonder zichtbare randen. De oude webshop was aan vervanging toe en ons is gevraagd een nieuwe Woocommerce te bouwen. Onze belangrijkste doelen hierbij waren: de website hoger in Google te laten ranken, een supersnelle laadtijd van de website en de conversie te verhogen. Door geoptimaliseerde hosting in combinatie met het inzetten van de nieuwste caching en optimalisatiemethodes navigeert de website snel. Er zijn diverse conversie verhogende methodes ingezet om een zo hoog mogelijk conversiepercentage te behalen. En er is gewerkt om de vindbaarheid van de website op zowel SEO als SEA gebied te verbeteren.

Wilt u net als Trimlessspots.nl ook een website laten maken in Uitgeest? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen