Top

Kunsthaagvoordeel.nl

Kunsthaagvoordeel.nl

Op zoek naar een kunsthaag, plantenwand of mos wand specialist? Dan bent u bij Kunsthaagvoordeel aan het goede adres! Kunsthaagvoordeel.nl is een producent, groothandel en leverancier voor unieke en professionele kwaliteit kunsthagen, plantenwanden en mos wanden.

Op deze Woocommerce webshop zijn meer dan 60 verschillende soorten kunsthagen te vinden. Door gebruik te hebben gemaakt van een heldere menu structuur en diverse productfilters kunnen bezoekers eenvoudig hun producten vinden. Er zijn diverse conversie verhogende methodes toegepast om bij te dragen aan hoger verkoop percentage. Klanten krijgen staffelkortingen bij meerdere aantallen en bij grote afnames is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Betaal veilig en snel online met meer dan 15 betaalmogelijkheden. Een koppeling met Kiyoh zorgt ervoor dat er automatisch na 7 dagen een mail wordt gestuurd om een beoordeling te schrijven en je kunt je via de website inschrijven op de nieuwsbrief.

Reactie van Michel Kok van Kunsthaagvoordeel.nl:
“Professioneel bedrijf met verstand van zaken. Zeker aan te bevelen. Webreturn heeft ons naar een flink hoger niveau gebracht.”

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen