Top

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Met zoekmachine adverteren (SEA) kunnen wij uw bedrijf direct zichtbaar maken via de betaalde zoekresultaten binnen Google. Via het advertentieprogramma van Google, genaamd Adwords, kunt u uw bedrijfsadvertenties direct boven de organische zoekresultaten weer laten geven. U betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en uw website bezoekt.

Gerichte bezoekers naar uw website

Direct zichtbaar in Google

Geen minimumbudget nodig

U betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt

Meetbaar resultaat

Van Search tot Shopping

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het opzetten van Adwords advertenties. We zijn ooit begonnen met tekstadvertenties en tegenwoordig ook actief bezig met shopping campagnes en remarketing voor onze klanten. Om te laten zien dat wij het kunnen, zijn wij Google Partner geworden. Dit betekent dat wij als bedrijf onze Adwords certificaten hebben behaald.

Bereik meer mensen

Bereik meer mensen op meerdere plaatsen ongeacht waar ze zich bevinden: op hun computers, tablets, mobiele telefoons of zelfs in apps. Stem uw advertenties af op uw zakelijke doelstellingen.

Geen minimum budget

Online adverteren via Google Adwords vereist geen minimum budget. U bepaalt hoeveel u wilt uitgeven, maar ook waar u zichtbaar wilt zijn. Denk aan bijvoorbeeld binnen een straal van 10 km rondom uw plaats of alleen in Noord-Holland.

Targetingmethoden

Met online adverteren kunt u verschillende, specifieke targeting methoden gebruiken om potentiële klanten te bereiken op het moment dat deze op zoek zijn naar uw producten of services binnen Google.

Meetbaar resultaat

U kunt direct de effectiviteit van uw advertenties zien, meten en eenvoudig wijzigingen aanbrengen om de resultaten te verbeteren. Wij kunnen u hierin advies geven.

Betaald adverteren via Google? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.
Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen