072 - 820 0355

info@webreturn.nl

Top

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Met zoekmachine adverteren (SEA) kunnen wij uw bedrijf direct zichtbaar maken via de betaalde zoekresultaten binnen Google. Via het advertentieprogramma van Google, genaamd Adwords, kunt u uw bedrijfsadvertenties direct boven de organische zoekresultaten weer laten geven. U betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en uw website bezoekt.

Gerichte bezoekers naar uw website

Direct zichtbaar in Google

Geen minimumbudget nodig

U betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt

Meetbaar resultaat

Van Search tot Shopping

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het opzetten van Adwords advertenties. Ooit begonnen met tekstadvertenties en tegenwoordig ook actief bezig met shopping campagnes en remarketing voor onze klanten. Om te laten zien dat wij het kunnen, zijn wij Google Partner geworden, dit betekent dat wij als bedrijf onze Adwords certificaten hebben behaald.

Bereik meer mensen

Bereik meer mensen op meer plaatsen ongeacht waar ze zich bevinden; op hun computers, tablets, mobiele telefoons, zelfs in apps. Stem uw advertenties af op uw zakelijke doelstellingen.

Geen minimum budget

Online adverteren via Google Adwords vereist geen minimum budget. U bepaalt hoeveel u wilt uitgeven. Maar ook waar u zichtbaar wilt zijn, in een straal van 10 km rondom uw plaats of bijvoorbeeld alleen in Noord-Holland.

Meetbaar resultaat

U kunt direct de effectiviteit van uw advertenties zien, meten en eenvoudig wijzigingen aanbrengen om de resultaten te verbeteren.

Targetingmethoden

Met online adverteren kunt u verschillende targeting methoden gebruiken om potentiële klanten te bereiken op het moment dat deze op zoek zijn naar uw producten of services.

Betaald adverteren via Google? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.