fbpx

Zoekmachine adverteren

zoekmachine-optimalisatie“Snel en effectief gerichte personen naar uw website halen door op basis van uw zoekwoorden, advertenties op het juiste tijdstip en de juiste locatie te tonen.”

 

Met zoekmachine adverteren (SEA) kunnen wij uw bedrijf direct zichtbaar maken via de betaalde zoekresultaten binnen Google. Via het advertentieprogramma van Google, genaamd Adwords, kunt u uw bedrijfsadvertenties direct boven de organische zoekresultaten weer laten geven. U betaald betaald alleen als iemand op uw advertentie klikt en uw website bezoekt.

Niet alleen de focus op tekstadvertenties. Nieuwe methoden als Google Shopping Ads en remarketing bieden bedrijven een hele hoop kansen.

Voordelen van online adverteren

  • Online adverteren vereist geen minimum budget. U bepaalt hoeveel u wilt uitgeven.
  • Met online adverteren kunt u verschillende targetingmethoden gebruiken om potentiële klanten te bereiken op het moment dat deze op zoek zijn naar uw producten of services.
  • U kunt direct de effectiviteit van uw advertenties zien, meten en eenvoudig wijzigingen aanbrengen om de resultaten te verbeteren.
  • Bereik meer mensen op meer plaatsen ongeacht waar ze zich bevinden; op hun computers, tablets, mobiele telefoons, zelfs in apps
  • Stem uw advertenties af op uw zakelijke doelstellingen.

Webreturn heeft ervaring met de nieuwste methoden van adverteren via Google, denk aan Google Shopping Product ads. Wilt u meer informatie over zoekmachine adverteren? Neem dan contact met ons op!