Werkwijze

Stap 1. Kennismaking

In het eerste gesprek bespreken wij alle aspecten die bij de website of webshop komen kijken; uw wensen, de doelstelling, de doelgroep, het design en meer. Hierbij denken we met u mee en geven wij ons advies.

Stap 2: Offerte

Op basis van het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte op maat. Indien u hiermee akkoord gaat, dan vragen wij bij websites een aanbetaling van 50% voor start van de opdracht en 50% wordt pas gefactureerd zodra de website opgeleverd is.

Stap 3: Inhoud website

De structuur en onze ideeën van het ontwerp presenteren wij in het tweede gesprek. Hierin zullen wij een plan van aanpak opmaken en stemmen wij gezamenlijk het ontwerp en de strategie af.

Stap 4: Content aanleveren

Wij sturen u een overzicht welke content wij graag ontvangen. U stuurt ons vervolgens de gewenste content; dit zijn foto’s, teksten en andere materialen die gebruikt zullen worden.

Stap 5: Ontwerpfase

Tijdens uw zoektocht naar content, integreren wij het ontwerp binnen het CMS. U kunt via ons (bij onze partner Skyberate) ook de domeinregistratie en het hosting pakket aanvragen. Na ontvangst van de content vullen wij de website en krijgt u toegang tot de website zodat u met ons mee kunt kijken.

Stap 6: Feedback

Tijdens het voortgangsgesprek bij ons op kantoor laten wij het ontwerp, inclusief aangeleverde content, aan u zien en ontvangen wij eventuele feedback van u. Vervolgens maken wij samen direct verbeteringen aan de site en geven wij de gebruikerscursus, zodat u kunt wennen aan het systeem en zelf aanpassingen kunt maken.

Stap 7: De oplevering !

Zodra we de laatste check hebben afgerond, ontvangt u een mail waarin wij u melden dat uw website klaar is voor lancering. Op uw aangeven zetten wij uw kersverse website online en bent u live! Voor wat extra promotie zullen wij tevens uw website promoten via onze website en sociale media kanalen.

Stap 8: Optimalisatie en nazorg

Als uw website is opgeleverd, dan is onze samenwerking eigenlijk pas begonnen. Wij zullen u doorlopend helpen en adviseren om het maximale uit uw website te halen. Denk aan SEO (Zoekmachine optimalisatie) om nog breder gevonden te worden, webanalytics om te analyseren hoe wij de website nog beter kunnen maken en extra trainingen te geven.