Stap 1. Kennismaking

Uw wensen, uw doelstelling, uw doelgroep, het design en meer.. Allerlei informatie die wij graag tijdens een vrijblijvend gesprek van u ontvangen. Hierbij denken we uiteraard met u mee en geven wij ons advies.

Stap 2: Offerte

Op basis van het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte op maat. Akkoord? Dan vragen wij bij websites een aanbetaling van 50% voor start van de opdracht en 50% na oplevering.

Stap 3: Inhoud website

Voordat we beginnen met de website, presenteren wij met plezier aan u de structuur en onze ideeën. Hierin zullen wij een plan van aanpak opstellen en stemmen wij gezamenlijk het ontwerp en de strategie af.

Stap 4: Content aanleveren

Wij sturen u een overzicht welke content wij graag ontvangen. U stuurt ons vervolgens de gewenste content; dit zijn foto’s, teksten en andere materialen die gebruikt zullen worden op de website.

Stap 5: Ontwerpfase

Wij zitten niet stil tijdens uw zoektocht naar content. Tussendoor integreren wij het ontwerp binnen het CMS, vragen wij de hosting én domeinregistratie aan. Na ontvangst van de content vullen wij de website en krijgt u direct toegang tot de website zodat u met ons mee kunt kijken.

Stap 6: Feedback

Tijdens het voortgangsgesprek laten wij het ontwerp, inclusief geplaatste content zien. Wij verwerken (samen met u) de door u gegeven feedback, om te zorgen dat u een website krijgt waar u tevreden mee bent. Direct geven wij de gebruikers-cursus, zodat u kunt wennen aan het systeem en zelf aanpassingen kunt maken.

Stap 7: De oplevering

Zodra we de laatste check hebben afgerond, ontvangt u een mail waarin wij u melden dat uw website klaar is voor lancering. Op uw aangeven moment zetten wij uw kersverse website online en bent u live! Voor wat extra promotie zullen wij tevens uw website promoten via onze website en sociale media kanalen.

Stap 8: Optimalisatie en nazorg

Als uw website is opgeleverd, dan is onze samenwerking eigenlijk pas begonnen. Wij zullen u doorlopend helpen en adviseren om het maximale uit uw website te halen. U kunt voor extra online marketing gebruik maken van onze online marketing diensten.