Top

ONZE WERKWIJZE

In 8 stappen naar succes

Stap 1: Kennismaking

Uw wensen, doelstellingen en doelgroep worden hierin besproken. Ook zullen wij u meer informatie vragen over uw bedrijf, zodat wij ons kunnen inleven en de website / het design hierop kunnen afstemmen.

Stap 2: Offerte

Op basis van het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte op maat. Akkoord? Bij kleinere projecten vragen wij een aanbetaling van 50% voor start van de opdracht en 50% na oplevering.

Stap 3: Inhoud website

Voordat we beginnen met de website, presenteren wij met plezier aan u de structuur en onze ideeën. Hierin zullen wij een plan van aanpak opstellen en stemmen wij gezamenlijk het ontwerp en de strategie af.

Stap 4: Content aanleveren

Wij sturen u een overzicht van welke content wij graag ontvangen. U stuurt ons vervolgens de gewenste content, waaronder foto’s, teksten en andere materialen die gebruikt zullen worden op de website.

Stap 5: Ontwerpfase

Wij zitten niet stil tijdens uw zoektocht naar content. Tussendoor integreren wij het ontwerp en zal de structuur van de website worden opgebouwd. Na ontvangst van de content vullen wij de website en krijgt u direct toegang tot de website zodat u met ons mee kunt kijken.

Stap 6: Feedback

We plannen een afspraak in. Tijdens dit voortgangsgesprek laten wij het ontwerp, inclusief geplaatste content zien. Hier kunt u vervolgens feedback op geven. Wij verwerken (samen met u) de door u gegeven feedback, om te zorgen dat u een website krijgt waar u tevreden mee bent.

Stap 7: De oplevering

Zodra we de laatste check hebben afgerond, laten wij u weten dat uw website klaar is voor lancering. Op uw aangeven moment zetten wij uw kersverse website online en bent u live! Voor wat extra promotie zullen wij tevens uw website promoten via onze website en sociale media kanalen.

Stap 8: De optimalisatie

Wij streven graag naar lange termijn relaties en zullen u ook na oplevering blijven helpen en adviseren om het maximale uit uw website te halen. Als u bij ons een onderhoud af neemt, dan houden wij uw systeem up-to-date. En u kunt gebruiken maken van onze online marketing diensten.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen