Website laten maken WordPress

Wij zorgen ervoor dat uw productkennis in combinatie met onze marketingvisie wordt omgezet in een resultaatgerichte website in uw eigen huisstijl. Goed zichtbaar op elk apparaat en door u zelf te onderhouden.

Met ruim 10 jaar ervaring hebben wij voor zowel grote als kleine organisaties meer dan 100 WordPress websites mogen ontwikkelen. Onze kracht ligt in het combineren van webdesign met online marketing om goed vindbaar te worden in Google en direct uw doelgroep te kunnen bereiken.

Samen werken we aan uw online succes! Onze specialisten weten hoe.

WordPress websites waar we trots op zijn

Bromshop Heiloo

Bromshopheiloo.nl

Brommer nodig? Bekijk binnen deze WordPress CMS de product catalogus waarin u het assortiment kunnen zien en informatie kunt aanvragen.

Alkmaars Nek Centrum

Alkmaarsnekcentrum.nl

Alkmaars Nek Centrum helpt u om de klachten af te laten nemen zodat u weer beter kunt functioneren in werk en privé.

Personalsbest.nl

Personalsbest is een Personal Training & Coaching bedrijf dat werkzaam is in Heiloo, Alkmaar, Egmond en omgeving, en staat voor resultaat en optimale service.

Fiberring

Fiberring.com

Fiberring.com is een Engelstalige website op het gebied van internet en netwerk verbindingen rondom Amsterdam.

ONTDEK ONZE KRACHT

✔ Experts in optimalisatie

Professioneel, goed zichtbaar op elk apparaat en gebruiksvriendelijk. Maar wij gaan graag verder dan dat, een snelle laadtijd en vanuit een ‘mobile-first’ gedachte. Onze echte specialiteit is uw website goed vindbaar maken.

✔ Snelle oplevering

Binnen 2 weken kunt u al live gaan, maar kwaliteit gaat bij ons altijd voor snelheid. Wij werken vanuit een klein team met 1 gemeenschappelijke taak: uw online project tot een succes te maken.

✔ Altijd in beweging

Wij hechten veel waarde aan lange klantenrelaties. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen.

✔ Online instructievideo’s

Altijd een persoonlijke gebruikerscursus op maat, zodat u zelf in staat bent om uw site te wijzigen. Daarnaast hebben wij handige instructievideo’s ontwikkeld die u op elk moment als naslagwerk kunt gebruiken.

Deze ondernemers gingen u voor

“Jullie zijn heel deskundig en werken super snel. Dus voor wij het wisten kon ik aan de slag met het vullen van de pagina’s. Bij vragen of problemen kreeg ik vrijwel direct antwoord, waardoor ik weer verder kon. Ik vond het fijn om op deze snelle manier, samen een nieuwe website te maken!”

Nathalie Adrichem

Campingdenesse.nl

“Geweldig samenwerking! Meteen duidelijk wat onze wensen waren en meedenkend in onze ideeën. Door het op afstand kunnen meekijken in het proces, maakt het niet uit waar je gevestigd bent. Super blij met het resultaat Tim !”

Matthieu Stek

Madico.nl

“Tim is mijn vaste website bouwer en -adviseur. Waarom? Omdat hij deskundig is en nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt, hij luistert goed en vertaalt dit slim door naar toepassingen, hij is altijd servicegericht en reageert snel op verzoeken. En last but not least: het is een erg sympathieke jongen!”

Hans Luijendijk

Mental coach