Website met WordPress CMS

zoekmachine-optimalisatie“Professioneel, goed zichtbaar op PC, laptop, tablet en mobiel en resultaatgericht webdesign gericht op hoge posities binnen de zoekmachines. Zelf eenvoudig uw website aanpassen en beheren zonder kennis van HTML.”

 

WordPress is een zeer gebruikersvriendelijk Content Management Systeem (CMS) en de kracht achter miljoenen websites. WordPress stelt u in staat om zelf eenviudig uw eigen website aan te kunnen passen en is flexibel en uitbreidbaar. Wij optimaliseren WordPress voor de zoekmachines, de basis voor uw online succes.

>> Maak geheel vrijblijvend een afspraak !

Samen werken we aan uw online succes ! Onze specialisten weten hoe.

Wordpress CMS

Wordpress wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven gebruikt en heeft een marktaandeel van meer dan 50% van alle websites. WordPress is open source (gratis is gebruik), gebruiksvriendelijk (gemakkelijk beheren en updaten van eigen content) en flexibel en uitbreidbaar (geen hoge kosten voor het toevoegen van nieuwe functionaliteit).

Wordpress zorgt ervoor dat u zelf inhoud op uw website kunt plaatsen of veranderen. Zonder webdesign kennis met een editor die op Microsoft Word lijkt. Als u de basis functies van Microsoft Word kent, dan kunt u uw eigen website aanpassen.

Onze kracht

  • Professionele website altijd goed zichtbaar op zowel PC, laptop, tablet als mobiel.
  • Webdesign in combinatie met online marketingmethoden voor maximaal ROI.
  • Onze ervaren specalisten denken graag met u mee en in oplossingen
  • Wij geven een training op maat, zodat u kosteloos uw eigen website kunt aanpassen
  • Wij hebben instructievideo’s ontwikkeld die u altijd als naslagwerk kunt gebruiken

Webreturn is dé specialist voor uw WordPress website in de omgeving van

Reacties van klanten

Meer informatie of vrijblijvende afspraak?

webreturn-internetbureau-webdesign-heilooNeem dan direct contact op met onze WordPress expert. Bel 072-8200355 voor een afspraak of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met het opzetten van een resultaatgerichte WordPress website.

Neem contact met ons op