Webshop WooCommerce

zoekmachine-optimalisatie“Ook altijd al een webshop willen beginnen? Maar dit wel allemaal gemakkelijk willen beheren? Een WooCommerce webshop is dan voor u de uitkomst. Verkoop uw producten via een WordPress site, waarbij ook nog gelet wordt op de SEO!”

WooCommerce is de grootste eCommerce plugin, die in combinatie met WordPress gebruikt kan worden. Op dit moment wordt 28% van de online winkels gestuurd door deze plugin. WooCommerce maakt het voor u mogelijk om een kleine webwinkel te starten, waarin producten op een nette manier gepresenteerd worden op de website.

>> Maak geheel vrijblijvend een afspraak !

Samen werken we aan uw online webshop! Onze specialisten weten hoe.

WooCommerce Webshop

WooCommerce wordt binnen meer dan 28% van de webshops toegepast. Door gebruik te maken van een WooCommerce webshop, maak je ook meteen gebruik van het voordeel dat je de website in een goed werkende CMS ontwikkeld, namelijk WordPress. Qua uiterlijk heeft WooCommerce een aantal pluspunten, namelijk de onepage checkout, layered navigation, productbeoordelingen, social sharing en verzendkosten calculator.

WooCommerce maakt het mogelijk om zelf gemakkelijk alle producten en bestellingen bij te houden. U kunt deze plugin in combinatie met WordPress gebruiken en daarom uw webshop, zonder kennis van webdesign, goed onderhouden en naar uw eigen wens maken.

Voordelen van het gebruik

  • Professionele website met een webwinkel systeem die gemakkelijk te onderhouden is.
  • Webshop die geoptimaliseerd kan worden voor de zoekmachine Google.
  • De webshop wordt, ook met de WooCommerce plugin, goed weergeven op de mobiel, tablet en laptop.
  • Bij Webreturn kunnen wij u training geven om met het systeem te werken.
  • We denken graag met u mee om het beste resultaat te bereiken!

Webreturn is dé specialist in WooCommerce webshops in de omgeving van

Reacties van klanten

Meer informatie of vrijblijvende afspraak?

webreturn-internetbureau-webdesign-heilooNeem vrijblijvend contact op met onze WooCommerce specialisten. Wij zijn te bereiken op 072-8200355 of per mail info@webreturn.nl. Wij helpen u graag met het opzetten van een resultaatgerichte WooCommerce webshop!

Neem contact met ons op