Webshop laten maken WooCommerce

Wij zorgen ervoor dat uw productkennis in combinatie met onze marketingvisie wordt omgezet in een webshop die verkoopt in uw eigen huisstijl. Goed vindbaar in Google en door u zelf te onderhouden.

WooCommerce is de grootste webwinkel oplossing binnen WordPress. U kunt via dit systeem heel eenvoudig en snel nieuwe producten toevoegen en uw voorraad bijhouden. WooCommerce is compleet en schaalbaar. Mocht uw webshop als een speer gaan, dan staat niets de groei in de weg, omdat er altijd doorontwikkeld kan worden op een WordPress-omgeving.

Samen werken we aan uw online succes! Onze specialisten weten hoe.

WooCommerce Webshops waar we trots op zijn

Feemus

Feemus.nl

Multidoeken op een multi-handige webshop, gebouwd met WooCommerce binnen het CMS WordPress. Doe inspiratie op en betaal snel!

Hofmangroothandel.nl

Hofman Groothandel heeft jarenlang ervaring met de import en verkoop van (exclusieve) dranken. Ideaal zo’n inlogfunctie voor een groothandel!

Honingrum.nl

Honingrum.nl

Ron Miel Honingrum is afkomstig van de Canarische Eilanden. Aguere is de enige die haar honingrum maakt met een 7 jaar oude rum.

Installateursland.nl

Hier hebben we een offerteaanvraag systeem ingebouwd, zodat installateurs een prijs voor verschillende armaturen en lichtbronnen kunnen aanvragen.

ONTDEK ONZE KRACHT

✔ Experts in optimalisatie

Professioneel, goed zichtbaar op elk apparaat en gebruiksvriendelijk. Maar wij gaan graag verder dan dat, een snelle laadtijd en vanuit een ‘mobile-first’ gedachte. Onze echte specialiteit is uw website goed vindbaar maken.

✔ Snelle oplevering

Binnen 2 weken kunt u al live gaan, maar kwaliteit gaat bij ons altijd voor snelheid. Wij werken vanuit een klein team met 1 gemeenschappelijke taak: uw online project tot een succes te maken.

✔ Altijd in beweging

Wij hechten veel waarde aan lange klantenrelaties. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen.

✔ Online instructievideo’s

Altijd een persoonlijke gebruikerscursus op maat, zodat u zelf in staat bent om uw WooCommerce webshop te beheren. Daarnaast hebben wij handige instructievideo’s ontwikkeld die u op elk moment als naslagwerk kunt gebruiken.

Deze ondernemers gingen u voor

“De reden dat ik voor Webreturn heb gekozen is de één op één benadering. Je bent geen nummer, maar je bent hier nog echt klant. Webreturn denkt mee en verdiept zich in de bijbehorende bedrijfstak om tot een goede website te komen. Zeer tevreden over het eindresultaat. “

Jeroen Janse

Aldee.nl

“Webreturn is weliswaar een jong bedrijf maar de manier van werken dwingt respect af : professioneel, duidelijk, no nonsense,en integer en bovenal supersnel. Echt een aanrader, wij zullen zeker voor in de toekomst voor het vernieuwen van onze site weer bij hun terug komen.”

Andries Blokdijk

Blokdijkmakelaars.nl

“We zijn zeer tevreden over het werk wat Webreturn weet af te leveren! Alle punten die we graag in de website wilde hebben zijn binnen korte tijd voor elkaar gekregen. Resultaat: een overzichtelijke website met social media er ingebouwd en waar de kaartverkoop vanaf de website wordt geregeld! 

Hugo Kraakman

Fletcherevents.nl