Top
Magento webshop

Webshop laten maken Magento 2

Bij Webreturn krijgt u een Magento 2 webshop die goed vindbaar is in Google. Daarnaast zorgen wij ervoor dat bezoekers een optimale gebruikerservaring hebben bij het bezoeken van uw webshop. Uw productkennis in combinatie met onze marketingvisie wordt omgezet in een Magento 2 webshop die verkoopt. Wij leggen de focus op conversie en een webshop die goed zichtbaar is op elk apparaat. Een groot voordeel: de webshop is door u zelf te onderhouden.

Resultaatgericht

Het realiseren van conversie, creëren van gebruiksvriendelijkheid en het genereren van bezoekers is onze focus. Ons streven is maximaal rendement (ROI) halen uit uw website investering, (Web)return on investment.

Meedenkend

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen. Onze specialisten hebben een ruime kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Betrokken

Wij houden je aangesloten bij het proces en geven advies en inzicht waar nodig is. Wij luisteren naar uw wensen, verdiepen ons in uw bedrijfstak en vertalen dit door naar toepassingen van de website.

Oog voor detail

Goed zichtbaar op elk apparaat, een snelle laadtijd en professioneel vormgegeven met een warme, persoonlijke uitstraling. Details zitten in de kleine dingen. Wij komen met out-of-the-box-ideeën die het verschil maken.

Met wereldwijd meer dan 250.000 webshops en een wereldwijd marktaandeel van 29,1 procent is Magento 2 het meest gebruikte webshop systeem en geschikt voor zowel kleine als grote webwinkels. Magento 2 is compleet en schaalbaar. De kracht van Magento 2 zit ‘aan de achterkant’. Magento 2 biedt u een compleet en schaalbare oplossing die loopt van marketing en promotie (zoekmachine vriendelijk, klantenbeoordelingen, crosselling / upselling), het transactieproces (snelle afrekenpagina, koppelingen met payment providers, ERP-, POS-systemen en met fullfilment partijen) tot aftersales en CRM (transactionele emails, ordermanagement en klantenaccounts). Magento maakt het mogelijk om meerdere webshops (met elk hun eigen aanbod, doelgroep en vormgeving) vanuit één gezamenlijke voorraad en backoffice te kunnen beheren. Magento 2 is meertalig en biedt ondersteuning voor meerdere valuta.

Heeft u een Magento 1 webshop? Dan kunt u ook bij ons terecht, let er wel op, de ‘end of life’ van Magento 1 is per juni 2020. Wij kunnen uw Magento 1 webshop laten migreren naar Magento 2. Wij zetten de producten, categorieën, klanten en bestellingen over en bouwen een webshop die verkoopt.

Vrijblijvende offerte

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Vrijblijvende offerte

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Bied een beleving zodat klanten terugkeren.

Magento webshops waar we trots op zijn

Wij hebben in 8 jaar tijd inmiddels meer dan 30 Magento webshops mogen ontwikkelen voor zowel kleine als grote bedrijven en in verschillende branches. Hieronder een aantal voorbeelden.

Wat klanten over ons zeggen

“Meer dan tevreden over Webreturn. Nieuwe webshop laten bouwen over bestaande magento shop. Deze o.a. SEO laten inregelen met een nummer 1 positie in Google als gevolg met Mijnsportbrilshop. Kan iedereen met een bestaande webshop/website of toe is aan een nieuwe Tim Sombroek aanbevelen.”

Lars Bakker
Mijnsportbrilshop.nl

“Webreturn is een specialist in zijn vak. Altijd behulpzaam, snel, perfectionistisch, probleem oplossend en een top Magento specialist. Het is zeer prettig om samen te werken met Webreturn en ik ben erg blij dat ik samen met hem mijn nieuwe Ninie webshop heb mogen maken.”

Judith Schoof
Ninie.nl

“Het eerste contact was meteen goed. Webreturn had allerlei ideeën en het enthousiasme straalde ervan af. Gaandeweg zijn wij goed op de hoogte gehouden van de status en er werden ook nieuwe ideeën ingebouwd. Er werd goed nagedacht betreft de vindbaarheid en het kosten/baten plaatje. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en zouden Webreturn aan iedereen aanraden.”

Ferry Kops
Woodshape.nl

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen