Webshop met Magento CMS

zoekmachine-optimalisatie

“Een extra verkoopkanaal met een gigantisch bereik, uw eigen winkel 24 uur per dag open. Een online beleving gericht op traffic (bezoekers), conversie (kopers) en retentie (terugkerende kopers).”

 

Het populairste CMS voor webshops

Een goed CMS-systeem achter uw website legt de basis voor de toekomst. Wij ontwerpen en realiseren webshops op basis van ’s werelds meest gebruikte webshop CMS-systeem Magento. Het open-source syteem Magento heeft een wereldwijd marktaandeel van maar liefst 29% en biedt ongekende mogelijkheden voor groei en is geschikt voor zowel kleine als grote webwinkels.

Meer weten over Magento? Maak vrijblijvend een afspraak !

Snel groeien door een webshop met Magento

Magento biedt u een compleet en schaalbare oplossing die loopt van marketing en promotie (zoekmachine vriendelijk, klantenbeoordelingen, crosselling / upselling), het transactieproces (snelle afrekenpagina, koppelingen met payment providers, ERP-, POS-systemen en met fullfilment partijen) tot aftersales en CRM (transactionele emails, ordermanagement en klantenaccounts).

Magento maakt het mogelijk om meerdere webshops (met elk hun eigen aanbod, doelgroep en vormgeving) vanuit één gezamenlijke voorraad en backoffice te kunnen beheren. Magento is meertalig, biedt ondersteuning voor meerdere valuta waarbij en maakt het mogelijk om een percentueel BTW tarief te koppelen aan landen.

Reacties van klanten

Functies van Magento

» Eenvoudig producten invoeren
» Uitgebreide verkoop rapportages
» Voorraadbeheer en backorders
» Excel import en export module
» Persoonlijke klantenaccounts
» Cross-selling en up-selling
» Gefilterde weergave op eigenschappen
» Order status van producten

» Automatische verzending factuur
» Aanpasbare transactionele emails
» Koppelingen met payment providers
» 100% zoekmachine vriendelijk
» Onestep checkout (snel afrekenen)
» Meerdere webshops in één paneel
» Meerdere klantgroepen

En nog veel meer!

Alles draait om conversie. U wilt relevante bezoekers ontvangen die uw producten uiteindelijk kopen. Eenvoudig en snel bestellen en een beleving bieden zodat klanten terugkeren.

Webreturn is dé specialist voor uw Magento webshop in de omgeving van