Webshop laten maken Magento

Wij zorgen ervoor dat uw productkennis in combinatie met onze marketingvisie wordt omgezet in een Magento webshop die verkoopt. Focus op conversie, goed vindbaar in Google en door u zelf te onderhouden.

Met wereldwijd meer dan 250.000 webshops en een wereldwijd marktaandeel van 29,1 procent is Magento de grootste. Magento is super compleet en schaalbaar. Met ruim 10 jaar ervaring hebben wij voor zowel grote als kleine organisaties meer dan 30 Magento webshops mogen ontwikkelen.

Ontvang relevante bezoekers en biedt een beleving zodat klanten terugkeren.

Over Magento CMS

De kracht van Magento zit ‘aan de achterkant’. Magento biedt u een compleet en schaalbare oplossing die loopt van marketing en promotie (zoekmachine vriendelijk, klantenbeoordelingen, crosselling / upselling), het transactieproces (snelle afrekenpagina, koppelingen met payment providers, ERP-, POS-systemen en met fullfilment partijen) tot aftersales en CRM (transactionele emails, ordermanagement en klantenaccounts). Magento maakt het mogelijk om meerdere webshops (met elk hun eigen aanbod, doelgroep en vormgeving) vanuit één gezamenlijke voorraad en backoffice te kunnen beheren. Magento is meertalig en biedt ondersteuning voor meerdere valuta.

Magento webshops waar we trots op zijn

Ongedierteproducten.nl

Ongedierteproducten.nl is een Magento shop met producten ten behoeve van het bestrijden van alle soorten ongedierte.

Woodshape

Woodshape.nl

Woodshape biedt u exclusieve tafels aan. Net als de exclusieve webshop Woodshape.nl die op maat is gemaakt met Magento CMS.

Tennis-voordeel.nl

Tennis-voordeel.nl

Tennis-voordeel.nl is voortgekomen uit de tennisspeciaalzaak in Castricum. Deze winkel heeft zichzelf uitgebreid door te starten met een webshop.

Mijnsportbrilshop.nl

Mijnsportbrilshop.nl is een uitgebreide webshop, die is ontwikkeld in Magento CMS. Binnen deze website is een koppeling gelegd met het nieuwsbrief systeem.

ONTDEK ONZE KRACHT

✔ Experts in optimalisatie

U wilt relevante bezoekers ontvangen die uw producten uiteindelijk kopen. Laat daar nou net onze specialiteit in liggen; het combineren van online marketing met Magento voor direct en gericht verkeer.

✔ Focus op conversie

Wij bieden de hoogste kwaliteit in de implementatie, ontwikkeling en optimalisatie van Magento. Wij werken vanuit een klein team met 1 gemeenschappelijke taak: uw online project tot een succes te maken.

✔ Altijd in beweging

Wij hechten veel waarde aan lange klantenrelaties. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen.

✔ Online instructievideo’s

Altijd een persoonlijke gebruikerscursus op maat, zodat u zelf in staat bent om uw Magento webshop te beheren. Daarnaast hebben wij instructie video’s ontwikkeld die u op elk moment als naslagwerk kunt gebruiken.

Deze ondernemers gingen u voor

“Webreturn is een specialist in zijn vak. Altijd behulpzaam, snel, perfectionistisch, probleem oplossend en een top Magento specialist. Het is zeer prettig om samen te werken met Webreturn en ik ben erg blij dat ik samen met hem mijn nieuwe Ninie webshop heb mogen maken.”

Judith Schoof

Ninie Kinderkleding

“Meer dan tevreden over Webreturn. Nieuwe webshop laten bouwen over bestaande magento shop. Deze o.a. SEO laten inregelen met een nummer 1 positie in Google als gevolg met Mijnsportbrilshop. Kan iedereen met een bestaande webshop/website of toe is aan een nieuwe Tim Sombroek aanbevelen.”

Lars Bakker

Mijnsportbrilshop.nl

“Het eerste contact was meteen goed. Webreturn had allerlei ideeën en het enthousiasme straalde ervan af. Gaandeweg zijn wij goed op de hoogte gehouden van de status en er werden ook nieuwe ideeën ingebouwd. Er werd goed nagedacht betreft de vindbaarheid en het kosten/baten plaatje. 

Ferry Kops

Woodshape.nl