072 - 820 0355

info@webreturn.nl

Top

Webanalytics en advies

Lijkt het u niet fantastisch? U begint een online of offline campagne en na afloop van deze campagne kunt u precies zien hoeveel deze campagne heeft opgeleverd. Of dit nu leads of Euro’s zijn. Op basis van deze statistieken kunt u beoordelen welke campagnes succesvol zijn en welke niet.

Meer inzicht in het bezoekersverkeer op uw website.

Meer inzicht in wat zij op uw website hebben gedaan en welke marketing en promotie kanalen succes hebben opgeleverd.

Na afloop kunt u precies zien hoeveel uw campagne heeft opgeleverd.

Op basis van statistieken kunt u beoordelen welke campagnes succesvol zijn en welke niet.

Laat u adviseren door Webreturn

Om deze gegevens inzichtelijk te maken, installeren wij het gratis statistiekenpakket Google Analytics. Deze webanalyse op zakelijk niveau integreren wij al standaard bij al onze webdesign klanten. Wij kunnen er hierbij voor zorgen dat bepaalde acties meetbaar worden gemaakt, denk aan ingevulde contact- of offerte-formulieren op uw website of conversies binnen uw webshop.

Ook het effect van offline campagnes als acties in folders en advertenties in kranten kan gemeten worden. In een adviserende en uitvoerende rol kunnen wij u helpen om uw marketing en promotie activiteiten te monitoren en de prestaties van uw website te verbeteren. Wilt u meer informatie over webanalytics en advies? Neem dan contact met ons op!

Resultaatgericht

Focus op conversie en gebruiksvriendelijkheid en bezoekers genereren altijd boven vormgeving. Ons streven is maximaal rendement (ROI) halen uit uw website investering, (Web)return on investment.

Betrokken

Wij houden je goed aangesloten bij het proces en geven advies en inzicht waar dat nodig is. Wij luisteren goed naar uw wensen, verdiepen ons in uw bedrijfstak en vertalen dit door naar toepassingen.

Meedenkend

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen. Onze specialisten hebben een ruime kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Oog voor detail

Goed zichtbaar op elk apparaat, een snelle laadtijd en zakelijk vormgegeven met een warme persoonlijke uitstraling. Details zitten in de kleine dingen. Wij komen met out-of-the-boxideeën die het verschil maken.

Interesse? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.