fbpx

Webanalytics en advies

zoekmachine-optimalisatie“Meer inzicht in het bezoekersverkeer op uw website, wat zij op uw website hebben gedaan en welke marketing en promotie kanalen succes hebben opgeleverd.”

 

Lijkt het u niet fantastisch? U begint een online of offline campagne en na afloop van deze campagne kunt u precies zien hoeveel deze campagne heeft opgeleverd. Of dit nu leads of Euro’s zijn. Op basis van deze statistieken kunt u beoordelen welke campagnes succesvol zijn en welke niet.

Meten is weten. Inzicht in het bezoekersverkeer is van groot belang. Waar knapt jouw bezoeker op af? Want daar kun je verbeteringen aanbrengen.

Laat u adviseren door Webreturn

Om deze gegevens inzichtelijk te maken, installeren wij het gratis statistiekenpakket Google Analytics. Deze webanalyse op zakelijk niveau integreren wij al standaard bij al onze webdesign klanten. Wij kunnen er hierbij voor zorgen dat bepaalde acties meetbaar worden gemaakt, denk aan ingevulde contact- of offerte-formulieren op uw website of conversies binnen uw webshop.

Ook het effect van offline campagnes als acties in folders en advertenties in kranten kan gemeten worden. In een adviserende en uitvoerende rol kunnen wij u helpen om uw marketing en promotie activiteiten te monitoren en de prestaties van uw website te verbeteren. Wilt u meer informatie over webanalytics en advies? Neem dan contact met ons op!