Top

Webanalytics en advies

Lijkt het u niet fantastisch? U begint een online of offline campagne en na afloop van deze campagne kunt u precies zien hoeveel deze campagne heeft opgeleverd. Of dit nu op basis van leads of geldbedragen is, op basis van deze statistieken kunt u beoordelen welke campagnes succesvol zijn en welke niet.

Meer inzicht in het bezoekersverkeer op uw website.

Meer inzicht in wat zij op uw website hebben gedaan en welke marketing en promotie kanalen succes hebben opgeleverd.

Inzicht in hoeveel uw campagne precies heeft opgeleverd.

Beoordeel direct welke campagnes succesvol zijn en welke niet.

Laat u adviseren door Webreturn

Om statistieken inzichtelijk te maken, installeren wij het gratis statistiekenpakket Google Analytics. Deze webanalyse op zakelijk niveau integreren wij al standaard bij al onze webdesign klanten. Wij kunnen er hierbij voor zorgen dat bepaalde acties meetbaar worden gemaakt, denk aan ingevulde contact- of offerteformulieren op uw website of conversies binnen uw webshop.

Ook het effect van offline campagnes als acties in folders en advertenties in kranten kunnen gemeten worden. In een adviserende en uitvoerende rol kunnen wij u helpen om uw marketing en promotie activiteiten te monitoren en de prestaties van uw website te verbeteren. Wilt u meer informatie over webanalytics en advies? Neem dan contact met ons op!

Resultaatgericht

Het realiseren van conversie, creëren van gebruiksvriendelijkheid en het genereren van bezoekers is onze focus. Ons streven is maximaal rendement (ROI) halen uit uw website investering, (Web)return on investment.

Betrokken

Wij houden je aangesloten bij het proces en geven advies en inzicht waar nodig is. Wij luisteren naar uw wensen, verdiepen ons in uw bedrijfstak en vertalen dit door naar toepassingen van de website.

Meedenkend

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen. Onze specialisten hebben een ruime kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Oog voor detail

Goed zichtbaar op elk apparaat, een snelle laadtijd en professioneel vormgegeven met een warme, persoonlijke uitstraling. Details zitten in de kleine dingen. Wij komen met out-of-the-box ideeën die het verschil maken.

Interesse? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.
Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen