Top

Zorgring.nl

Zorgring.nl

De gegevens over patiënten zijn altijd privacy gevoelig. Zorgring zorgt dat alle betrokkenen rond de patiënt kunnen communiceren in een veilige, betrouwbare omgeving. Dankzij onze infrastructuur gaat dit niet over het openbare en onveilige internet. Zorgring biedt een verscheidenheid aan diensten aan die allemaal gericht zijn op het verbeteren van de informatie uitwisseling tussen zorgverleners.

Wij hebben voor deze klant een nieuwe WordPress website ontwikkeld die aansluit bij het bedrijf. Er is onder andere een incident melden pagina gemaakt en een bijbehorende storing notificatie geïntegreerd, zodat de klanten van Zorgring snel en eenvoudig geholpen kunnen worden.

Wilt u net als Zorgring.nl ook een website laten maken in Heiloo? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen