Top

Woodshape.nl

Woodshape.nl

Woodshape biedt u exclusieve tafels aan. Deze kunnen op maat worden gemaakt. Net als de webshop Woodshape.nl op maat is gemaakt met Magento CMS. Het bedrijf is gevestigd in Heiloo. Door de koppeling met een offerte systeem kunnen klanten naast directe bestellingen ook offertes aanvragen. Naast deze koppeling is er gebruik gemaakt van een koppeling met de Feedback company om het vertrouwen op de website te wekken. Hierbij worden klantenbeoordelingen verwerkt en is er duidelijk op de website te zien wat klanten van Woodshape.nl vinden. Voor het gemak voor een bezoeker is er een zoomfunctie bij een product foto toegevoegd en kunnen klanten op een snelle manier afrekenen via de afrekenpagina.

Wilt u net als Woodshape.nl ook een website laten maken in Heiloo? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen