Top

Weijdehoevethuis.nl

Weijdehoevethuis.nl

Weijdehoeve Horeca staat al jarenlang bekend als een kwalitatieve en betrouwbare vleesleverancier voor horeca, cateraars en zorginstellingen. Via de webwinkel is het nu ook mogelijk om rechtstreeks te bestellen via https://www.weijdehoevethuis.nl. Volledig gebaseerd op de huisstijl van Weijdehoeve Horeca, is de webshop in WordPress met een koppeling met WooCommerce ontwikkeld. Je bestelling wordt vacuüm getrokken en in tempex box en met ice elementen ingepakt. Door de ingebouwde PostNL koppeling kun je zelf aangeven wanneer je je bestelling wilt ontvangen, ook ochtend en avondlevering mogelijk. Of je kunt de bestelling ophalen bij een PostNL afhaalpunt in de buurt. Veilig en snel betalen met iDeal.

Wilt u net als Weijdehoevethuis.nl ook een website laten maken in Heiloo? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen