Top

Tennis-voordeel.nl

Tennis-voordeel.nl

Tennis-voordeel.nl is voortgekomen uit de tennisspeciaalzaak in Castricum. Deze winkel heeft zichzelf uitgebreid door te starten met een webshop. Wij kregen de opdracht om een bestaande Magento shop in een nieuw jasje te stoppen. Voor deze webshop hebben we dan ook een nieuw design gemaakt. De webshop wordt nu goed getoond op mobiel, heeft een SSL sleutel voor extra beveiliging van klantgegevens en laat duidelijk de categorieën en producten zien.

Om het voor gebruikers gemakkelijker te maken, is de website gebruiksvriendelijk gemaakt en kunnen klanten snel speuren op de website en hun producten bestellen. Dit wordt onder andere gedaan door middel van een snelle afrekenpagina. Ook hebben wij onze SEO specialisten aan het werk gezet, met als gevolg dat www.tennis-voordeel.nl is geoptimaliseerd voor de zoekresultaten in Google!

Website laten maken in Castricum? Wij van Webreturn webdesign Castricum helpen u graag! Neem direct contact met ons op.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen