Top

Sportwinkel.nl

Sportwinkel.nl

Sport en Vrije Tijd in Krommenie heeft ons de opdracht gegeven om een bestaande Magento webshop een fris uiterlijk te geven. Deze webshop, genaamd Sportwinkel.nl, hebben wij dan ook met beide handen aangepakt. De webshop heeft een nieuw uiterlijk gekregen door het bouwen van een nieuwe frontend. De website bevat een geïntegreerde voorraad koppeling met kassa systeem in de winkel. Verder is de website gebruiksvriendelijk gemaakt. U zult dit op de website merken door de duidelijke navigatie, een zoomfunctie bij producten en een productvergelijking. Om het af te maken en uw bestelling af te ronden, wordt u vanuit uw kassamandje doorgestuurd naar een snelle afrekenpagina.

Wilt u net als Sportwinkel.nl ook een website laten maken in Uitgeest? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen