Top

Ongedierteproducten.nl

Ongedierteproducten.nl

Ongedierteproducten.nl is een Magento shop met producten ten behoeve van het bestrijden van ongedierte. Voor zowel het bestrijden van muizen,ratten, insecten en vogels kunnen producten worden aangeschaft. Er is een snelle afrekenpagina geïntegreerd met daarin een koppeling met Post NL, waarbij klanten zelf hun het tijdstip en de datum van levering kunnen bepalen.

Voor Ongedierteproducten.nl hebben wij ook de online marketing activiteiten op ons genomen. Wij hebben de teksten geschreven voor de categorieën en de pagina’s geoptimaliseerd voor een betere vindbaarheid in Google. Ook zijn door ons de Adwords campagnes opgebouwd welke allemaal naadloos aansluiten op de pagina’s die SEO geoptimaliseerd zijn.

Website laten maken in Heerhugowaard? Wij van Webreturn webdesign Heerhugowaard helpen u graag! Neem direct contact met ons op.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen