Top

Onderdelenshopdebilt.nl

Onderdelenshopdebilt.nl

Gemak voor de gebruiker is erg belangrijk. Daarom is Onderdelenshopdebilt.nl ingericht met verschillende functionaliteiten om de website gemakkelijk te maken voor de gebruiker. Hiervoor zijn er verschillende dingen aan de website toegevoegd, waaronder een slideshow om producten, acties en nieuws uit te lichten. Hier kunnen bezoekers op klikken en worden door gelinkt naar andere pagina’s. Binnen de Magento webshop kunnen gebruikers producten met elkaar vergelijken en zo kijken welk product het best geschikt is. Wanneer een product in het winkelmandje is gestopt en de gebruiker klaar is om af te rekenen, worden zij doorgestuurd naar de snelle afrekenpagina. Hier moeten enkele gegevens worden ingevuld en klaar is de koper! Product kan in de winkel opgehaald worden of wordt (wanneer voor 16:00 uur besteld) de volgende dag thuis afgeleverd.

Wilt u net als Onderdelenshopdebilt.nl ook een website laten maken in Haarlem? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen