Top

Kosterselektra.nl

Kosterselektra.nl

Kösters Audio-Witgoed & Installatie had een nieuwe website nodig. De oude websites was inmiddels alweer ruim 10 jaar oud. De klant vroeg ons om het verschil tussen ‘winkel’ en ‘installatie’ duidelijk te maken. Kösters Audio-Witgoed & Installatie bestaat namelijk uit een winkel in Heiloo, maar houdt zich ook bezig met het realiseren en aanleggen van elektrotechnische installaties in de woning- en utiliteitsbouw.

De website is gemaakt met WordPress, is ingericht op basis van de huisstijl en wordt nu ook goed getoond op mobiel en tablet. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk zien waar de winkel is gevestigd, op welke tijden de winkel geopend is en welke projecten de technische dienst gerealiseerd heeft. We hebben tevens op verzoek een merken pagina aangemaakt met links naar de websites van de fabrikanten, zodat zij daar het assortiment kunnen bekijken.

Wilt u net als Kosterselektra.nl ook een website laten maken in Heiloo? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.