Top

Hxwork.nl

Hxwork.nl

HXWork inspireert en adviseert organisaties over topwerkgeverschap door het creëren van een geweldige en unieke employee experience. Heleen Mes is oprichter van HXWork bereikte eerder als HR-directeur met twee werkgevers een top 10-positie Beste Werkgever, certificering als Top Employer en een finaleplaats als HR Proffie.

Op deze nieuwe WordPress website is meer informatie te vinden over de EX Academy en diensten die worden aangeboden. Via de website is het tevens mogelijk om je direct aan te melden voor een masterclass. Wil je weten hoe de employee experience in jouw organisatie is? Vul de online Employee Experience quick scan ‘test’ in! Geef 25 vragen een score en kijk waar jouw organisatie staat. Daarnaast is er een gratis e-book te downloaden waarin klanten ook in een nieuwsbrief lijst terecht komen na inschrijving en er zijn diverse blog artikelen op de website te vinden.

Reactie van Heleen Mes, Hxwork.nl:
“Zeer tevreden over de website die Webreturn heeft gemaakt. Prima samenwerking, snelle opvolging en mooie vormgeving. Aanrader!”