Top

Hofmangroothandel.nl

Hofmangroothandel.nl

Hofman Groothandel heeft jarenlang ervaring met de import en verkoop van (exclusieve) dranken. Wij hebben voor deze groothandel een website binnen WordPress, met als uitbreiding WooCommerce, op mogen zetten. De site bevat de mogelijkheid voor de klant om een account aan te maken en in te loggen. Na het inloggen kunnen deze klanten de producten en prijzen zien. Zij krijgen inkoop voordeel en gratis verzending boven een bestelwaarde van 300 euro. Ideaal zo’n inlogfunctie voor een groothandel!

Ook graag een website in WooCommerce? Wij werken in de omgeving van Heiloo, Alkmaar, Castricum, Zaandam, Hoorn en meer! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u net als Hofmangroothandel.nl ook een website laten maken in Uitgeest? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen