Top

Hansluijendijk.nl

Hansluijendijk.nl

Hans Luijendijk is Mental Coach, is gevestigd in Castricum en zijn doel is om resultaten bij mensen te kunnen bereiken. Deze website zorgt ervoor dat mensen direct een goed gevoel kunnen krijgen bij Hans Luijendijk en dat het ook meteen mogelijk is om op de button voor een intakegesprek te klikken. De website is gebouwd met WordPress. Het heeft een responsive ontwerp en een agenda waarop klanten zich kunnen aanmelden voor een programma. Vanuit een overzichtspagina wordt u doorgestuurd naar verschillende programma’s en elke programma heeft zijn eigen pagina. Onderaan de website staan diverse linkjes naar geoptimaliseerde pagina’s op de website. Deze pagina’s zijn zo opgezet, onder andere met geoptimaliseerde teksten, dat Google deze pagina’s hoger in de zoekresultaten weergeeft wanneer men zoekt naar een van deze zoekwoorden.

Wilt u net als Hansluijendijk.nl ook een website laten maken in Castricum? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen