Top

Hairybusiness.nl

Hairybusiness.nl

Hairy Business is een kapperszaak gevestigd in Schagen. De website is ontwikkeld in WordPress CMS en bevat alle informatie die een kapperszaak nodig heeft om klanten te informeren. Hierbij kunt u denken aan onder andere de prijzen voor alle soorten diensten; zoals knippen, wassen en verven, de contactgegevens van de kapperszaak en diverse impressiefoto’s. De website maakt het voor klanten gemakkelijk om een afspraak in te plannen, door middel van het ‘afspraak maken’ formulier.

Naast de website, hebben we de Facebook pagina van Hairy Business gelinkt aan de website. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwtjes door het direct op de website te zien, maar kunnen zij in een klik de Facebook pagina liken.

Wilt u net als Hairybusiness.nl ook een website laten maken in Schagen? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen