Top

Electrosave.nl

Electrosave.nl

Electrosave.nl is een Magento webshop waar consumenten snel hun elektronica, verlichting en andere producten kunnen bestellen. Deze website is gelijk als Onderdelenshopdebilt.nl en bevat gebruiksvriendelijke functies, zoals een slider om producten, acties en nieuws uit te lichten. Daarnaast kunnen bezoekers op de website producten vergelijken door een geïntegreerde functie. De website heeft enorm veel producten, maar is ondanks deze grootte nog steeds snel geladen. Producten worden in een winkelmand geplaatst en kunnen afgerekend worden via een snelle afrekenpagina. Binnen deze afrekenpagina krijgt de bezoeker de mogelijkheid om aan te vinken dat het product in de winkel afgehaald wordt, met daarbij de keuze uit winkels door het hele land.

Wilt u net als Electrosave.nl ook een website laten maken in Haarlem? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen