Top

Droogmaken.nl

Droogmaken.nl

ACS betontechniek en vochttechniek vroeg ons om de website op de schop te nemen en of wij de teksten konden uitbreiden en herschrijven, zodat de klant beter vindbaar wordt in Google.

Er is een nieuwe WordPress website gebouwd waarin direct de call-to-action (Bel / Mail) buttons zichtbaar worden gemaakt. Als iemand een kelderlekkage heeft, dan is het noodzakelijk dat het telefoonnummer direct en duidelijk in beeld komt te staan, zodat er gelijk contact kan worden opgenomen. Onze tekstschrijfster is aan de slag gegaan met de teksten en die zijn zo herschreven dat de klant zowel landelijk als regionaal beter gevonden wordt. Ook hebben wij enkele projecten uitgelicht op de website. Heeft u last van waterlekkage of een vochtprobleem? Dan bent u bij ACS betontechniek en vochttechniek aan het juiste adres!

Wilt u net als Droogmaken.nl ook een website laten maken in Purmerend? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen