Top

Anderslerenleren.nl

Anderslerenleren.nl

Anderslerenleren.nl bevat uitgebreide informatieve pagina’s over, ja.. de URL zegt het al, anders leren. De website bevat verschillende pagina’s, waar informatie is gegeven over de soorten vormen waarmee anderslerenleren.nl u kunt helpen. De website is gebouwd met WordPress CMS. Een programma waar de klant zelf ook mee om kan gaan, wanneer er enige aanpassingen gedaan moeten worden. Het ontwerp van deze website is responsive, waardoor de site zich automatisch aanpast wanneer het wordt getoond op een ander apparaat, bijvoorbeeld een mobiel. Verder zijn er koppelingen met Facebook, een persoonlijke blog en ervaringen van klanten te vinden op de website.

Wilt u net als Anderslerenleren.nl ook een website laten maken in Heiloo? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen