Top

Agkelektroshop.nl

Agkelektroshop.nl

Agkelektroshop.nl is een webshop dat gemaakt is met Magento CMS. Deze website heeft koppeling met intern kassa systeem en de Zopim chat module. Dit maakt het voor de klanten gemakkelijk om contact op te nemen met het bedrijf. Verder is de website zo ingericht dat klanten vlot door de website kunnen scrollen, door onder andere een vergelijkingsfunctie voor producten en een zoomfunctie bij producten. De homepage is ingericht met verschillende sliders waar acties, nieuws of andere producten bekend worden gemaakt. Hieronder kun je aanbiedingen vinden en op de categorie pagina’s zijn filters aangemaakt zodat klanten snel hun producten kunnen vinden. Dit wordt verder afgesloten met een snelle afrekenpagina waar de klanten binnen een korte tijd hun product(en) kunnen bestellen.

Wilt u net als Agkelektroshop.nl ook een website laten maken in Haarlem? Neem dan contact met ons op! Vanuit ons kantoor in Heiloo, helpt ons webdesign bureau u hier graag bij.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen