Ons werk, waar we trots op zijn

Met een tevreden gevoel hebben wij diverse websites en webshops ontwikkeld en online mogen zetten! Hieronder kunt u de uitgelichte en overige portfolio items bekijken.

Erkamp.nl

Erkamp uit Heiloo levert en plaatst vloerbedekking & raambekleding in grote en kleine projecten. De website is gemaakt met WordPress CMS en is door Webreturn SEO geoptimaliseerd.

Erkamp.nl

Erkamp uit Heiloo levert en plaatst vloerbedekking & raambekleding in grote en kleine projecten. Dit niet alleen, want daarnaast voert het bedrijf ook onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit. De website is gemaakt met WordPress CMS en is door Webreturn SEO geoptimaliseerd. Uiteraard is deze website goed leesbaar op verschillende apparaten, door middel van een responsive design. U kunt alle projecten van Erkamp bekijken in de portfolio albums en  bij interesse een offerte aanvragen in een geïntegreerd offerte aanvraag systeem.

f-pepping-2017

Fpepping.nl

Jaren geleden heeft Webreturn een website voor F. Pepping ontwikkeld. Deze website was gedateerd en daarom hebben wij een nieuwe website in WordPress gebouwd. Strak en duidelijke pagina’s met toelichting per onderwerp.

f-pepping-2017

Fpepping.nl

Jaren geleden heeft Webreturn een website voor F. Pepping ontwikkeld. Deze website was gedateerd en daarom hebben wij een nieuwe website in WordPress gebouwd, die meer bij deze tijd past. Strak en bijpassend uiterlijk, duidelijke pagina’s met toelichting per productgroep en mogelijkheid. De website bevat een uitgebreide referentiepagina waarin de opgeleverde projecten goed tot hun recht komen. En ja, F. Pepping uit Heilooheeft er aardig wat!.

Woodshape.nl

Woodshape biedt u exclusieve tafels op maat aan. Net als de webshop Woodshape.nl op maat is gemaakt met Magento CMS. Door de koppeling met een offerte systeem kunnen klanten naast directe bestellingen ook offertes aanvragen.

woodshape
woodshape

Woodshape.nl

Woodshape biedt u exclusieve tafels aan. Deze kunnen op maat worden gemaakt. Net als de webshop Woodshape.nl op maat is gemaakt met Magento CMS. Het bedrijf is gevestigd in Heiloo. Door de koppeling met een offerte systeem kunnen klanten naast directe bestellingen ook offertes aanvragen. Naast deze koppeling is er gebruik gemaakt van een koppeling met de Feedback company om het vertrouwen op de website te wekken. Hierbij worden klantenbeoordelingen verwerkt en is er duidelijk op de website te zien wat klanten van Woodshape.nl vinden. Voor het gemak voor een bezoeker is er een zoomfunctie bij een product foto toegevoegd en kunnen klanten op een snelle manier afrekenen via de afrekenpagina.

camping-de-nesse-web

Campingdenesse.nl

Camping De Nesse uit Limmen heeft de Gouden Zoover award gewonnen voor populairste charmecamping van 2016. We hebben samen met de klant de indeling en vormgeving uitgewerkt, gebouwd met WordPress CMS en SEO geoptimaliseerd.

camping-de-nesse-web

Campingdenesse.nl

Camping De Nesse uit Limmen heeft de Gouden Zoover award gewonnen voor populairste charmecamping van 2016. Bij een populaire camping, hoort natuurlijk een mooie website. We hebben samen met de klant de indeling en vormgeving uitgewerkt, gebouwd met WordPress CMS en SEO geoptimaliseerd. Er is een gave drone video verwerkt op de homepage en mensen kunnen supersnel online boeken. Er is een mogelijkheid om je in te schrijven op de nieuwsbrief, de website is gekoppeld aan sociale media als Facebook en Instagram en er worden klanten reviews getoond. Daarnaast bevat de website veel informatie over de faciliteiten, huisjes en omgeving van de camping.

Bent u geïnspireerd door alle voorgaande projecten? Vraag een gesprek aan.