Top

Ons team

Tim

Owner / UX specialist

Tim heeft in april 2010 Webreturn opgericht. Hij is de vaste contactpersoon voor onze klanten, is meedenkend en zorgt voor oplossingen op maat. Hij stuurt het ontwikkelteam aan en zorgt ervoor dat klanten met behulp van online marketing maximaal (Web)Return of Investment (ROI) behalen.

Danny

Fullstack developer

Danny is onze ervaren WordPress developer. Hij maakt designs met de WOW-factor en implementeert de juiste applicaties bij klanten. Hij zorgt tevens voor een conversiegerichte website structuur zodat website bezoekers eenvoudig en snel hun doel bereiken.

Thijs

Backend developer

Thijs is onze code specialist. Hij zorgt ervoor dat websites op elk apparaat goed zichtbaar zijn en mobile first worden ontwikkeld. Hij is op de hoogte van de laatste technische trends en ontwikkelingen en zorgt ervoor dat websites supersnel worden geladen met een duidelijke en gestructureerde code.

Sidney

Online marketeer

Sidney zorgt ervoor dat klanten groeien, zowel qua bezoekers als qua omzet. Hij beheert de Google Ads campagnes van onze klanten, schrijft resultaatgerichte SEO teksten en zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement uit de investering.

Thomas

Frontend developer

Thomas verzameld de aangeleverde content van de klant en plaatst ze op website. Hij implementeert een professioneel design met de WOW factor die zakelijk is en met een persoonlijk karakter.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen