Mobiele webwinkels

zoekmachine-optimalisatie“De traditionele aanschafbeslissing binnen de winkel is gedateerd geraakt. Mobiele toegang tot product-, winkel- en aankoopgegevens hebben het online kanaal leidend gemaakt. “

 

Uit een recent onderzoek blijkt dat 91% van consumenten hun mobiel gebruikt om informatie in te winnen over producten. Verwacht wordt dat de mobile commerce omzet in Nederland de komende jaren zal doorgroeien naar 1 miljard in 2017. Dat komt neer op een groei van maar liefst 850% t.o.v. 2012.

>> Maak geheel vrijblijvend een afspraak !

Meer omzet door mobiele webwinkels

Wij ontwikkelen mobiele webwinkels op basis van Magento CMS. Wij kunnen voor u een responsive ontwerp kiezen, waardoor uw website automatisch wordt aangepast aan de device van de gebruiker, dus ook goed leesbaar op tablets en smartphones. Klanten kunnen dan ook eenvoudig op hun mobiel uw producten bestellen.

Wilt u meer informatie over een mobiele website? Neem dan contact met ons op!

Reacties van klanten

Een mobiele webshop is geen gewone webshop. De navigatie van een goede mobiele website moet simpel zijn en klanten moeten eenvoudig en snel kunnen bestellen zonder afleiding.

Voorbeelden van mobiele webshops gebouwd door Webreturn

Meer informatie of vrijblijvende afspraak?

Neem dan direct contact op met onze experts. Bel 072-8200355 voor een afspraak of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder met een effectieve mobiele webwinkel.

Neem contact met ons op Vraag vrijblijvende offerte aan