Mobiele websites

zoekmachine-optimalisatie“Mobiel internetgebruik is de afgelopen jaren enorm gestegen. Volgens onderzoek is gebleken dat mobiele telefoons belangrijker zijn dan computers om toegang te krijgen tot Internet.”

Een geoptimaliseerde website voor gebruik op een klein scherm verhoogd de gebruikservaring en snelheid voor bezoekers. In- en uitzoomen op je scherm om het overzicht te houden kan erg frustrerend zijn. Omdat de mobiele versie geoptimaliseerd is voor het kleine schermpje is de ervaring in gebruik veel beter.

>> Maak geheel vrijblijvend een afspraak !

Betere gebruikerservaring met mobiele websites

Wij ontwikkelen mobiele websites op basis van WordPress CMS. Dit doen wij door bij het opzetten van uw website een ‘responsive’ ontwerp te kiezen. Een responsive theme reageert op het apparaat waarmee uw website wordt bekeken. Hierdoor ziet uw website er goed uit op een reguliere pc én mobiele telefoon.

Wilt u meer informatie over een mobiele website? Neem dan contact met ons op!

Reacties van klanten

Meer dan de helft van de zoekopdrachten in Google komt tegenwoordig van mobiele apparaten. Een mobiele website is geen gewone website en dient hierop aangepast te worden.

Voorbeelden van mobiele websites gebouwd door Webreturn

Meer informatie of vrijblijvende afspraak?

Neem dan direct contact op met onze experts. Bel 072-8200355 voor een afspraak of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder met een resultaatgerichte mobiele website..

Neem contact met ons op Vraag vrijblijvende offerte aan