fbpx

Social media

zoekmachine-optimalisatie“Bereik meer klanten en versterk je merk of bedrijfsnaam door aanwezig te zijn in het hart van je doelgroep. Luister, vertel, deel en zoek de interactie.”

 

Met 6 miljoen Facebook gebruikers binnen Nederland is de kans groot dat ook uw doelgroep zich op dit sociale platform bevindt. Mond-tot-mond-reclame is een krachtig middel om klanten te bereiken, op een platform als Facebook kunnen berichten zich razendsnel verspreiden.

Mond-tot-mond-reclame is een krachtig middel om klanten te bereiken, en op een platform als Facebook kunnen berichten zich razendsnel verspreiden.

Een extra ingang voor nieuwe klanten

Webreturn kan voor u een Facebook fanpagina opzetten. Via deze extra ingang naar uw website kunt u op een laagdrempige manier in contact komen met nieuwe klanten en in contact blijven met bestaande klanten. Door SEO links te plaatsen naar uw website, kunt u er tevens voor zorgen dat u beter gevonden zal worden binnen de organische zoekresultaten van Google. Wilt u meer informatie over Facebook marketing? Neem dan contact met ons op!