Top

Emailmarketing

Emailmarketing is nog steeds een bijzonder effectief communicatiemiddel, mits er op de juiste manier gebruik van wordt gemaakt. Webreturn maakt gebruik van Mailchimp. Deze bewezen emailsoftware biedt u alle functionaliteiten om op een laagdrempelige manier zelf succesvolle nieuwsbrieven op te stellen.

Meer omzet uit bestaande klanten halen

Klanten via nieuwsbrieven informeren

Alle functionaliteiten op een laagdrempelige manier

Zelf succesvolle nieuwsbrieven op stellen

Emailmarketing is bijzonder effectief

Mits er op de juiste manier gebruik van wordt gemaakt.

Met Mailchimp kunt u exact weten wat de resultaten van een campagne zijn; hoeveel emails er zijn aangekomen, hoe vaak en wie de emails hebben geopend, hoeveel personen er op links in de mail hebben geklikt, hoeveel omzet uit de nieuwsbrief komt etc. U wilt graag nieuwsbrieven aanpassen en sturen op basis van eerdere resultaten. Via Mailchimp kunnen deze statistieken toegankelijk worden gemaakt.

Resultaatgericht

Het realiseren van conversie, creëren van gebruiksvriendelijkheid en het genereren van bezoekers is onze focus. Ons streven is maximaal rendement (ROI) halen uit uw website investering, (Web)return on investment.

Meedenkend

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen. Onze specialisten hebben een ruime kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Betrokken

Wij houden je aangesloten bij het proces en geven advies en inzicht waar nodig is. Wij luisteren naar uw wensen, verdiepen ons in uw bedrijfstak en vertalen dit door naar toepassingen van de website.

Oog voor detail

Goed zichtbaar op elk apparaat, een snelle laadtijd en professioneel vormgegeven met een warme, persoonlijke uitstraling. Details zitten in de kleine dingen. Wij komen met out-of-the-box ideeën die het verschil maken.

Verhoog de loyaliteit met emailmarketing

Wij kunnen voor u een gehele campagne opstellen of u middels een cursus handig maken in het gebruik met Mailchimp. Daarnaast kunnen wij Mailchimp aan uw website koppelen, zodat website bezoekers zich via een formulier in kunnen schrijven op uw nieuwsbrief. Wilt u meer informatie over emailmarketing via Mailchimp? Neem dan contact met ons op!

Interesse in emailmarketing? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.
Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen