Top

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog steeds een bijzonder effectief communicatiemiddel, mits er op de juiste manier gebruik van wordt gemaakt. Webreturn maakt gebruik van Mailchimp. Deze bewezen e-mailsoftware biedt u alle functionaliteiten om op een laagdrempelige manier zelf succesvolle nieuwsbrieven op te stellen.

Haal meer omzet uit bestaande klanten

Informeer klanten via nieuwsbrieven

Alle functionaliteiten op een laagdrempelige manier

Zelf succesvolle nieuwsbrieven op stellen

Emailmarketing is bijzonder effectief

Mits er op de juiste manier gebruik van wordt gemaakt.

Met Mailchimp kunt u exact weten wat de resultaten van een campagne zijn; hoeveel e-mails er zijn aangekomen, hoe vaak en wie de e-mails hebben geopend, hoeveel personen er op links in de mail hebben geklikt, hoeveel omzet uit de nieuwsbrief komt etc. U wilt graag nieuwsbrieven aanpassen en sturen op basis van eerdere resultaten. Via Mailchimp kunnen deze statistieken toegankelijk worden gemaakt.

Resultaatgericht

Het realiseren van conversie, creëren van gebruiksvriendelijkheid en het genereren van bezoekers is onze focus. Ons streven is maximaal rendement (ROI) halen uit uw website investering, (Web)return on investment.

Meedenkend

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen. Onze specialisten hebben een ruime kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Betrokken

Wij houden je aangesloten bij het proces en geven advies en inzicht waar nodig is. Wij luisteren naar uw wensen, verdiepen ons in uw bedrijfstak en vertalen dit door naar toepassingen van de website.

Oog voor detail

Goed zichtbaar op elk apparaat, een snelle laadtijd en professioneel vormgegeven met een warme, persoonlijke uitstraling. Details zitten in de kleine dingen. Wij komen met out-of-the-box ideeën die het verschil maken.

Verhoog de loyaliteit met e-mailmarketing

Wij bij Webreturn kunnen voor u een gehele e-mailcampagne opstellen of u middels een cursus handig maken in het gebruik van Mailchimp. Het is mogelijk om Mailchimp aan uw website te koppelen, zodat websitebezoekers zich middels een formulier in kunnen schrijven voor de brief. E-mailmarketing kan verschillende doelen hebben. Over het algemeen worden nieuwsbrieven ingezet bij het door u opgebouwde klantenbestand om meer omzet uit bestaande klanten te halen. Wilt u meer informatie over de inzet van e-mailmarketing via Mailchimp? Neem dan contact met ons op!

Zullen we samenwerken?

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen