fbpx

Emailmarketing

zoekmachine-optimalisatie“Meer omzet uit bestaande klanten halen door uw klanten via nieuwsbrieven te informeren over nieuwe producten, het laatste nieuws en trends binnen uw vakgebied.”

 

Emailmarketing is nog steeds een bijzonder effectief communicatiemiddel, mits er op de juiste manier gebruik van wordt gemaakt. Webreturn maakt gebruik van Mailchimp. Deze bewezen emailsoftware biedt u alle functionaliteiten om op een laagdrempelige manier zelf succesvolle nieuwsbrieven op te stellen.

Emailmarketing is nog steeds een bijzonder effectief communicatiemiddel, mits er op de juiste manier gebruik van wordt gemaakt.

Verhoog de loyaliteit met emailmarketing

Met Mailchimp kunt u exact weten wat de resultaten van een campagne zijn; hoeveel emails er zijn aangekomen, hoe vaak en wie de emails hebben geopend, hoeveel personen er op links in de mail hebben geklikt, hoeveel omzet uit de nieuwsbrief komt etc. U wilt graag sturen op basis van eerdere resultaten. Via Mailchimp kunnen deze statistieken toegankelijk worden gemaakt.

Wij kunnen voor u een gehele campagne opstellen of u middels een cursus handig maken in het gebruik met Mailchimp. Daarnaast kunnen wij Mailchimp aan uw website koppelen, zodat website bezoekers zich via een formulier in kunnen schrijven op uw nieuwsbrief. Wilt u meer informatie over emailmarketing via Mailchimp? Neem dan contact met ons op!