072 - 820 0355

info@webreturn.nl

Top

Emailmarketing

Emailmarketing is nog steeds een bijzonder effectief communicatiemiddel, mits er op de juiste manier gebruik van wordt gemaakt. Webreturn maakt gebruik van Mailchimp. Deze bewezen emailsoftware biedt u alle functionaliteiten om op een laagdrempelige manier zelf succesvolle nieuwsbrieven op te stellen.

Meer omzet uit bestaande klanten halen

Via nieuwsbrieven informeren

Alle functionaliteiten op een laagdrempelige manier

Zelf succesvolle nieuwsbrieven op stellen

Emailmarketing is bijzonder effectief

Mits er op de juiste manier gebruik van wordt gemaakt.

Met Mailchimp kunt u exact weten wat de resultaten van een campagne zijn; hoeveel emails er zijn aangekomen, hoe vaak en wie de emails hebben geopend, hoeveel personen er op links in de mail hebben geklikt, hoeveel omzet uit de nieuwsbrief komt etc. U wilt graag sturen op basis van eerdere resultaten. Via Mailchimp kunnen deze statistieken toegankelijk worden gemaakt.

Resultaatgericht

Focus op conversie en gebruiksvriendelijkheid en bezoekers genereren altijd boven vormgeving. Ons streven is maximaal rendement (ROI) halen uit uw website investering, (Web)return on investment.

Meedenkend

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen. Onze specialisten hebben een ruime kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Betrokken

Wij houden je goed aangesloten bij het proces en geven advies en inzicht waar dat nodig is. Wij luisteren goed naar uw wensen, verdiepen ons in uw bedrijfstak en vertalen dit door naar toepassingen.

Oog voor detail

Goed zichtbaar op elk apparaat, een snelle laadtijd en zakelijk vormgegeven met een warme persoonlijke uitstraling. Details zitten in de kleine dingen. Wij komen met out-of-the-boxideeën die het verschil maken.

Verhoog de loyaliteit met emailmarketing

Wij kunnen voor u een gehele campagne opstellen of u middels een cursus handig maken in het gebruik met Mailchimp. Daarnaast kunnen wij Mailchimp aan uw website koppelen, zodat website bezoekers zich via een formulier in kunnen schrijven op uw nieuwsbrief. Wilt u meer informatie over emailmarketing via Mailchimp? Neem dan contact met ons op!

Interesse in emailmarketing? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.